Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selam arkadaslar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    benelli tnt 250
    istanbul beylikduzunden murat adim tnt 250 aldim araniza yeni katildim birbirimize destek olmak cok guzel formlarda okuyorum baya yararli konular var bende sizlerden yardim bekliyorum bana yakin oturan varsa tanismak isterim motor konusunda henuz cok acemiyim simdiden tesekkur ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    R25
    Hoşgeldin reyiz, keşke teneke 250 ile başlamasaydın 150 lik felan alsaydın, yinede hayırlı olsun.

Motosikleti
    benelli tnt 250
    tesekkur ederim

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    merhaba hoş geldiniz

Motosikleti
    N/A
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin reyiz, keşke teneke 250 ile başlamasaydın 150 lik felan alsaydın, yinede hayırlı olsun.
    Bir alkış yok mu 👏👏👏👏👏
    xmuratx bunu beğendi.

Motosikleti
    benelli tnt 250
    arkadaslar bu lastik Mitas 140/70-14 68P TL Takvieli MC28 Diamond S Motosiklet Lastiği (2017)nasil ne onerirsiniz yorumlarin yarisi iyi yarisi kotu diyor sastim kaldim

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Hoşgeldiniz.

Bir öneri istediğinizde kullanım koşullarınızı ve bütçenizi de belirtip "sadece ürünü kullananlar yorum yaparsa sevinirim" gibi birşey yazarsanız daha net ve doğru sonuca ulaşabilirsiniz.

Yine de unutmayalım ki forum ortamıdır, hemen her kafadan her ses çıkar, normaldir
    xmuratx bunu beğendi.

Motosikleti
    benelli tnt 250
    1000 tl kadar butcem takim tabi on arka benim tnt 250 deki kendi lastikleri kayiyor ondan oturu almak istiyorum yoksa ustundekilerde yeni sayilir

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı xmuratx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000 tl kadar butcem takim tabi on arka benim tnt 250 deki kendi lastikleri kayiyor ondan oturu almak istiyorum yoksa ustundekilerde yeni sayilir
    Konuyu Motosohbet kısmında açmanızda yarar var. Ancak kişisel önerim "Anlas Tournee" yönünde olacak. Motosikletinize uygun ebatta en uygun fiyat/kalite/performans oranında bunu tercih edebilirsiniz.

Mevcuttaki fiyatı "873,00 TL" olarak belirtilmiş. Kargo bedava. Elinize ulaştıktan sonra isterseniz bir lastikçide (motosiklet lastikçisi öneririm) değişimi yaptırabilirsiniz.

En fazla 100 TL isterler. Balans yaptırmayı unutmayın. Balans yaptıramazsanız da lastik üzerindeki Kırmızı veya sarı nokta işaretini janttaki supapla hizalamasına ve montaj yönüne dikkat etmesini sağlayın.

Lastik ölçüleriniz 110/70 140/70. Detaylı bir arama sonrasında ve mağaza ile iletişime geçerek ürünün uyumluluğunu da onayladıktan sonra kargoya verin. Doğru şekilde aratırsanız biraz daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
    xmuratx bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)