Türkiye'nin en kuzeyinden selamlar..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Bizim oğlanlar linç korkusundan merhaba diyemedi galiba.
Neyse ihtiyar heyeti olarak ben diyeyim.
Hoşgeldin.
-
ben de evli mutlu çocuklu kadrosundan, hoşgeldin diyim
-
Öncelikle hoş geldin. azminden ve cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. Bir eğitimci(motosiklet hocası değilim) olarak cümleye EĞİTİM ŞART diye başlasam fena olmaz sanırım. Motorun iyisi kötüsü ya da çirkini olmaz önemli olan senin ona karşı hissettiklerindir. Ve neyle mutlu olduğundur. Paranın büyük kısmını ekipmana vermek harika ve mantıklı bir davranış. Bir de Honda ya da Yamaha gibi rüştünü ispat etmiş kurumlar dan güzel bir güvenli sürüş eğitimi alırsan tadından yenmez. Tekrar aramıza hoş geldin. Tekerin düz bassın :=)
-
Ekipmanlar bir yerden sonra koruma değil, rahatlık sağlar. Çokta marka aramak bana göre saçma geliyor. RN180 yerine Abs'li msx125 daha çok iş görecektir güvenlik adına die düşüncemi belirtip, bol bol tadını çıkarmanı dilerim yeni motorunun.
-
-
Valla abla normal şartlarda Enduro misyonerliğinin dibine vururdum burda ama boy 1.48 görünce dedim boşver yazik günah :(
Aslında kaldırım yardımıyla binersin ama işte inişi hoş olmaz :(
Hoşgeldin, kazasız belasız cici cici sürersin umarım
Boyunun yetmediği yerde sor dicektim ama demiyorum
-
Samsun yakakentten selamlar
-
Neden vitesli ?
scooter ?
-
-
Sinop'a sevgiler ve saygılar sunarım.
-
Helal olsun size cesaretiniz için sizi kutluyorum. Kazasız belasız iyi günlerde sürün. Bol eğitim bol ekipmanla tadını çıkarın motorun.
-
Hoşgeldin
The Dude adlı üyeden alıntı
Sinop'a sevgiler ve saygılar sunarım.
Ben de. Bu arada bir kırşehir + sinop gezisi yapasım var.
-
Hoş geldiniz.
(Evli, çocuklu, torunlu torbalı ve de ihtiyar kontenjanından)
-
Başarılar dilerim. Mantıklı bir insansınız. Ben 45 yıldır motor kullanıcısıyım. Yaşım 62. Sabırlı olmanızı dilerim. Geleceğe ait çok güzel planlarınız var. Nacizane olarak chooper denemenizi tavsiye ederim. Hem rahat bir sürüş tekniğine kavuşursunuz, hem de aşırı sürat yapanlardan olmazsınız. Unutmayın, sürat felakettir. 70 yılında Jawa ile sürat yaptım ve ayağıma 18 dikiş attılar.Tövbe ettim, asla sürat yapmıyorum. Motora zevk için bineceğiz, ve bu tutkudan zevk almaya çalışacağız. Selamlar ve başarılar.
Not: Uzun yol gezilerimi youtube seyyah06 ve kawasaki en 500 kanallarında yayınlıyorum. Sinop ziyaretlerim de var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)