Arkadaşlar bende artık aranızdayım.
Reklamlar
-
Herkese merhaba;
1965 İstanbul doğumluyum. Elektronik cihazlardan otomobil müzik ve görüntü sistemlerinin tamiri ve satışı ile uğraşıyorum. 4 tekerden sıkıldım artık 2 tekerde özürlüğü yaşamak istiyorum tabi vakit buldukça. (arkadaşlarım buna orta yaş sendromu diyorlar).
Tüm arkadaşlara kazasız, belasız ve sağlıklı sürüşler dilerim. [/code]
Reklamlar
-
Hoşgeldiiin
Bence arkadasların seni kıskanıo
-
Hoşgelmişsen,kendini öle orta yaş sendromuna filan kaptırma ,biz daha genciz
hayat bizim için yeni başlıyor dostum
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Motorun yaşı mı olurmuş?
Burada herkes genç. HOŞGELDİN..
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
Hoşgeldiniiiiz
-
hoşgeldin atalay,
sen alınca onlar da heves edecek ve imkanı olan alacak.. bak görürsün.. çok farklı bi dünya bu motosiklet..
bu arada alarm da takıyo musunuz? bizim arabayı patlattılar (tabiir caizse) da dün gece..
-
hoş geldin atalay abi. benim sadece arkadaşlarına bi sözüm var eğer motosiklet orta yaş sendromu oluyosa onlar hiç aşkı tatmamış özgürlük+tutuku=ikiteker
kimileri için aşk ilk görüşte başlar ancak motorcular aşık doğar
-
Hoşgeldin..
Bende ilk motorumu 32 yaşımda almıştım.. Bence bu yaşlarda daha anlamlı ve güzel..
-
Yawf ferdinand güstüm sana bis sendroma girmedik daha o latifeydi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
-
hoşgeldin atalay resimdeki senin motorun mu?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
atalay, hoşgeldin.. 2 tekerden ayrılma (arada tekteker yapta ) özgürlüğü yaşa.. (ne slogan oldu be ehueheh)
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
hosgeldin kardes
-
Sen orta yaş sendromu gömemişsin. Ben 1962 liyim. Ama bunun yaşla ilgisi yok ben 7 yaşımdan beri motora aşığım. O zamandan bu yana değişik zamanlarda çekilmiş yaklaşık on kadar fotoğrafım var değişik motorların üzerinde ve daha geçtiğimiz haftalarda hayalim gerçek oldu. Bir honda beat'la başladı macera.
-
hoş geldin arkadaş bende 1962 liyim daha genciz yaww ne varki onlar seni gıskanıyorlaa
Motor kullanmak bir ayrıcalıktır
-
bencede motosikletin yaşı olmaz
doğan güneş batmaya
açan gül solmaya
okul bitmeye MAHKUMDUR
-
hocam hoşgeldiniz
-
bakın şurda kırk yaşıam pek bişi kalmadı ama 18 yaşına yeni giren genç kadar hevesliyim ahhh bi motorum olsa!
-
doğru yoldasın devammmmmm hoş geldin sefalar getirdin !kazasız sürüşler ömür boyu.......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
teşekkürler arkadaşım kazalarımızı on yıl evvel yapmıştık gerçi inşallah bundan sonrası kazsız olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler