Tüm motorsever arkadaşlara merhabalar
Reklamlar
-
Herkese merhabalar ehliyet sonrası ekipmanımızı asgari oranda motosiklet kaskı, korumalı mont, motosiklet eldiveni, dizlik olmak üzere 4 parça olarak aldık motorumuza kavuşma anını ve sonrasında ki motosiklet kurslarını beklerken uzun süredir takip ettiğim motosiklet.net'e bu gün katılmak istedim, kısmet bu güneymiş . Sitede çok güzel insanlar gördüm, yardımlarını aldım, üyelikle beraber birebir ulaşma fırsatıda doğacağı için de daha mutlu oldum. Umarım tecrübe kazandıkça bizimde diğer arkadaşlara faydamız olur, iyi vakit geçirir ve dertlerimizi burda paylaşma fırsatı buluruz. Tekrar selam eder sağlıklı sürüşler dilerim
Reklamlar
-
Size de merhaba. Hoşgeldiniz.
-
hoşgeldin başkan; tekerin düz bassın.
-
-
Hoşgeldin,tekerin düz bassın. Korumalı bot da aklının bir köşesinde dursun.
-
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Trol dışında insan katıldığını görmek güzel.
Hem hep ayni yüzler, aynı insanlar sıkıldık artık yeter.
Arndiol, Angrypower, The Dude, DrFreeman falan hep aynı adamlar, gına geldi be kardeşim
Hoşgeldin dostum, kendinde dahil olmak üzere kimseyi üzmeden sür
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Az kalsın sormayı unutuyodum.
Ne sürmeyi planlıyosun, çamur severmisin ?
Yahu ne çamur adamsın be. daha adam ne olduğunu anlamadan çamura yatırmanın derdindesin. 😀
Bu arada hoşgeldin kardeşim herşey gönlüne göre olsun👍
-
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Yahu ne çamur adamsın be. daha adam ne olduğunu anlamadan çamura yatırmanın derdindesin.
Bu arada hoşgeldin kardeşim herşey gönlüne göre olsun
Hişş dur bi müdahale etme, vallabi nikelajına çamur sürerim :D
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
hoşgeldin,mrmud a bakma çamur olur her yerin üstün başın motor desen çamura batar gel naked kullan sen
-
Toprakta düz sürmeyi öğrenirsen asfaltta motora ters oturup bile sürersin, sen bence bi düşün :D
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Toprakta düz sürmeyi öğrenirsen asfaltta motora ters oturup bile sürersin, sen bence bi düşün :D
Al işte Nasrettin hocanın eşeğe ters binmesi misali adamı tepesi taklak çevirdi. 😁
Kardeşim sen bakma buna kolayını bulsa bataklık domuzuna döndürecek bizi 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------
MrMud adlı üyeden alıntı
Hişş dur bi müdahale etme, vallabi nikelajına çamur sürerim :D
Bulutlu havalarda dışarı çıkmıyoruz , Daha yağmur görmedik sen çamurdan bahsediyorsun hele Bi çamur sıçrarsa uykularım kaçar rüyalarıma girer 👍
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)