Merhaba aranıza yeni katıldım ben Mehmet. Uşak'ta üniversite öğrencisiyim ve Bajaj discover 125st kullanicisiyim yeni. Bizim buralarda pek yaygın değil galiba motor ama varsa bu forumda haberleşebiliriz.
Merhaba aranıza yeni katıldım ben Mehmet. Uşak'ta üniversite öğrencisiyim ve Bajaj discover 125st kullanicisiyim yeni. Bizim buralarda pek yaygın değil galiba motor ama varsa bu forumda haberleşebiliriz.
Aleykum Selam. Ne okuyorsunuz?
Muhtemelen şantiye stahınızı ilk yapacaksınız. İmkan dahilinde günlük not tutun, hatta raporları sona bırakmayıp gübünde yada en azından her haftanın sonunda yazarsanız çok büyük bir yükten kurtulursunuz. Hem yazacak şeyleri bulmanız daha rahat olur.
Ama en önemlisi kesinlikle kurumsal bir firmada, daha doğrusu iş hassasiyeti olan bir firmada yapmaya çalışın. Değerini yapamayan arkadaşlarınızın stajının nasıl geçtiğini öğrrndikten sonra anlayabilirsiniz. Ve belki bundan da önemlisi, mühendislerin ilgili olduğu bir yerde yapın. Çünkü iş ciddiyeti olan bir yerde dahi şefler ilgilenmedikten sonra ancak şantiyede gezer durur, ustalardan öğrenmeye çalışırsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
Ayrıca numaramı gönderdim lakin geldi mi size bilmiyorum? Bu özel mesajlaşmayı anlayamıyorum pek.
Aleyküm selam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)