Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ve Merhaba....

REKLAM ALANI
    athca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba Motorcu Kardeşler.
    Öncelikle kendimden bahsedeyim:
    Adım Evren Bilen, 24 yaşındayım, Işık Universitesi IT Bölümünde hala okuyorum , kendime ait 3 yıllık ufak bir şirketim var, şuanda Nişantaşında iletişim ve reklam hizmetleri veren bir ajansla ortaklık yaparak işlerimi sürdürüyorum. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesindeyim her zaman beklerim. Bazen yazılıyor bende yazayım: Kilom 98, boyum 1.90, (Eski sporcuyum).

4 Aydır Forumu takip ediyorum (günde ortalama 2 saat eski veyeni yazıları okuyorum), bu takip saygı duyduğum bir büyüğümün kendine motor almasıyla başladı (Kendisi Diş doktorum olur ).

Ocak aynının ortalarında Ailemlede görüşüp biraz zorda olsa mantıkla konuşmalarla ikna ederek önce ehliyet ve sonrasında motor almaya karar verdim.

Şubat sonu sınavında MEB'dan kontenjan dışı kaldığımı bir sonraki sınava gireceğimi söyledi kurs yetkilisi, ok dedim, MEB bu herşey beklenir dedim. Bi sonraki sınav Nisan sonu olacak, fakat tekrar aynı şeyin olduğunu ve temmuz sınavına kaldığımı, özür amacıyla benden hiçbir ücret alınmayacağını söylediler. Bunada Ok dedim, ama artık bir kaç ayda olsa ehliyetsiz kullanıcam (15 saatlik özel ders aldıktan sonra), karşı olduğum bişey (ehliyetsiz kullanmak) ama içim içimi yiyor artık. Bu duygu bilirsiniz.

Bu süre zarfında forum sayesinde bir çok bilgi ve fikir edindim, fakat hiç bir zaman kesin evet budur diyemedim motor seçiminde.

Açıkçası Cruiser/Chopper düşünüyorum, Enduro çok daha keyifli diyolarlar, mantıklıda ama kalbim Cruiserda.

Saygılarımla...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Misafir
    Evren hoşgeldin..tıpkı bende senin gibi cruiser hastasıyım..ve şu sıralar kendime cruiser almak üzereyim..benim gönlümde bir aslan yatıyor..bir bak istersen..ben bittim .. http://www.superevariders.com/html/m...ewtopic&p=2005
    dehşet hoşuma gitti.Agustos ayında metromotora geliyormuş(baştan 4. resim)..fiyatı 12 milyar olcakmış..bunun haricinde ekonomik olarak jinlun ve mondial'in güzel görünümlü chopperları var..fiyatlar 3-4 milyar arası...neyse sen karar verirsen bana haber ver belki aynı motoru alırız

Hoşbulduk, verdiğin linki açamadım ama bahsettiğin moturu hyosung metromotorun sitesinden bakmıştım, gerçekten çok çekici.

Ağustos'a kadar bekleyeceğimi sanmıyorum. 250lik jinlunlar Mayıs 20 gibi geliyormuş. İlk motor olacağı için belki zarar görünce çok üzülmeyecek bişi almak gerek.

Arkadaşlar merhaba, yeni delirmiş biri olarak bende sizlerle aynı durumdayım. Motor almayı düşünüyorum ancak yeni olduğumdan "hangisi" konusunda muallaktayım. Aklım cruiserlarda ancak enduroların da yeri yok değil hani. Jinlun / Mondial arası kaldım diyebilirim. Jinlun 3.500 YTL'lik fiyatıyla kanuni'yi geride bırakırken mondiale ne işse bi türlü ısınamadım. Jinlunlar bi gelsin, alanlardan izlenimlerini dinleyelim ardından saldırırız bayilere. Uzun gezilerde görüşmek üzere.
    Deli, her seyi yapabilecek yetenekte olan; ancak yapacak degerde bir sey bulamayandir.

Misafir
    Argento jinlunlar zaten geldi bayiilere..esenlerde ki bayii de dün gittim inceledim..ööle resimlerde ki gibi çok süper bir havası yok..ama fiyatına oranla uygun..

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Hoşgeldin,

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Hoşgeldin athca,motor almadan önce ehliyet olayına girmen gurur verici,motor seçiminide kendi zevkine göre al ama öncelikla pahalı bir şey almama konusunda sana katılıyorum,küçük bir örnek vermek istiyorum bizim bir arkadaşımız ehliyeti yeni aldı
    hemen opel astra nın yeni modelini almaya kalkıştı zar zor ikna ettim gittik renault 97 spring aldık.ertesi günü kaza yaptı sonra bana geldi abi dedi haklıymışsın bu işler pişmeden olmuyor.Küçük bir örnekti.
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Otomobil ehliyetini alınca bende 2. günü çok ufakta olsa bir kaza yapmıştım. (Gerçi çok sexy bi hatuna bakarak otoparka girmeye çalışıyordum, ve Kireçten yapılma direğe çarptım, kesinlikle farketmemiştim).

Ama Motor mu tecrübe sahibi olan kişiler söylüyor, ne olursa olsun elbet düşeceksin... Ve bu duşüşlerin (Sanırım sık olarak duruşlarda ve yavaş dönmelerde karşılaşıcam) çoğu ilk seferlerde olacak, otomobilden daha kırılgan bi yapıya sahip olduğu düşünülürse en ufak kaza belli edecektir kendini, (Otomobille yaptığım o ilk kaza sonucu sadece çok ufak bir sıyrılma olmuştu tomponu koruyan ince siyah lastikten şerit üzerinde).

Sanırım Jinlun veya Mondial alıcam 250cc. Bugün Anadolu yakısındaki bayii aradım ve 20 Mayısta geleceğini söylediler. Diğer bayiileride aramayı düşünüyorum.

Yukarıda da söylediğim gibi Jinlun aklımdan bile geçmiyodu fakat Ajansın önünde görünce geröekten çok hoşuma gitti, pahalı duruyodu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler