Merhaba Motorcu Kardeşler.
Öncelikle kendimden bahsedeyim:
Adım Evren Bilen, 24 yaşındayım, Işık Universitesi IT Bölümünde hala okuyorum , kendime ait 3 yıllık ufak bir şirketim var, şuanda Nişantaşında iletişim ve reklam hizmetleri veren bir ajansla ortaklık yaparak işlerimi sürdürüyorum. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesindeyim her zaman beklerim. Bazen yazılıyor bende yazayım: Kilom 98, boyum 1.90, (Eski sporcuyum).
4 Aydır Forumu takip ediyorum (günde ortalama 2 saat eski veyeni yazıları okuyorum), bu takip saygı duyduğum bir büyüğümün kendine motor almasıyla başladı (Kendisi Diş doktorum olur ).
Ocak aynının ortalarında Ailemlede görüşüp biraz zorda olsa mantıkla konuşmalarla ikna ederek önce ehliyet ve sonrasında motor almaya karar verdim.
Şubat sonu sınavında MEB'dan kontenjan dışı kaldığımı bir sonraki sınava gireceğimi söyledi kurs yetkilisi, ok dedim, MEB bu herşey beklenir dedim. Bi sonraki sınav Nisan sonu olacak, fakat tekrar aynı şeyin olduğunu ve temmuz sınavına kaldığımı, özür amacıyla benden hiçbir ücret alınmayacağını söylediler. Bunada Ok dedim, ama artık bir kaç ayda olsa ehliyetsiz kullanıcam (15 saatlik özel ders aldıktan sonra), karşı olduğum bişey (ehliyetsiz kullanmak) ama içim içimi yiyor artık. Bu duygu bilirsiniz.
Bu süre zarfında forum sayesinde bir çok bilgi ve fikir edindim, fakat hiç bir zaman kesin evet budur diyemedim motor seçiminde.
Açıkçası Cruiser/Chopper düşünüyorum, Enduro çok daha keyifli diyolarlar, mantıklıda ama kalbim Cruiserda.
Saygılarımla...