Merhabalar,
Yurtdisindan katiliyorum, ve sizlerle iyi vakit gecirmeyi umuyorum.
Asagikdaki benim motorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
Merhabalar,
Yurtdisindan katiliyorum, ve sizlerle iyi vakit gecirmeyi umuyorum.
Asagikdaki benim motorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
Hoş geldi. Resim gözükmüyor.
Hoş geldiniz, yurtdışı deyip bırakma ama somali mi, küba mı bahamalar mı
Güzel motor "oldies but goldies"
Hoşgeldiniz.
gençlik yıllarımızın motoru arkadan bir resmi olsa 96 mı 98 mi anlardım ama galiba 98 .. bu kasanın 1100 vardı zamanın efsanesiydi bugünün hayabusa sı gibi bir şeydi.. şehir efsaneleri dönerdi zzr1100 340 yapıyormuş falan filan diye..
Hoşgeldiniz. Motosiklet fenaymış...
Klasik haşmet işte muhalefet olup laf sokucak .. ezicek aklı sıra..
hasmetcim hayabusa bilerek dedim .. sence h2r bilmiyormuyum diyemezmiydim derdim ama bilinçli hayabusa dedim .. zzr h2r kadar uzunboylu bir motor değil .. konvensiyonel eski nesil teknolojinin en üst seviyesinde üretilmiş bir motor.. bu nesilde onun bir üstü ve kapanışıdır o devrin hayabusa dır..
H2r çok farklı bir teknolji diliminin çok farklı bir neslin ilk örneklerinden ilk üyelerinden.. h2r ın açdığı kapıdan yen nesil hayabusa geliyor turbolu .. ve bu olayı bence daha geniş hacim ve segmentlere yayıcaklar ilerki vakitlerde yani 500-600cc turbolu motorlar görücez ilerde.. o yüzden h2r zzr çok başka nesillerin motorları..
o yüzden ben ne dediğimi bilirim sen beni düzeltmeye çalışma anlamaya çalış. anlamadıkça kendini böyle komik durumlara düşürüyorsun milletde sana bak böyle gülüyor..
arkadaş her yazdığım konuda , yazdığım hemen hemen her şeyi alıntı yapıp içinden cımbızla bir şeyleri çekip kendince ezicem seni kafasında olmasa bir sıkıntımız yokda .. sanırım evde hanımı ile kavga ediyor yada patronu çok azarlıyor oda hıncını stressini böyle forumlarda atıyor onlara veremediği cevabı bize veriyor dolaylı yoldan galiba içini rahatlatıyor...
Aynen hollanda'dan katiliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Tesekkur ederim herkeze
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Ve birkac fotograf daha ekledim, bakim yaparken herseyi sokup temizledik degistirdik
Motorum 1992 yilindan
yaşı 40 larda yada üstü olan eski motorcular zzr yi iyi bilir.. 90 lıların kasıp kavurduğu efsane makinedir.. en azından türkiyede öyleydi.. herkesin ağzında bir zzr lafı dolaşırdı.. hatta o kadar çok sevildiki kawa çok sınırlı sayıda zzr250 yollamışdı türkiyeye..
evet arkadan bakınca 92 imiş 93 de galiba makyaj yemişdi .. motordada bir revize yapmışlardı.. bu o zaman zx6d oluyor galiba.. bunalrda öyle kodlar vardı zx6d , e yılına göre gidiyordu öncesi zx600 idi 85-86 yıllardaki seriler..
Haklisin, 93ten sonra ZX600E oluyor
Benimkisi ZX600D
ZZR1100 zamanin en hizli motorlarindandi, bunu satarsam kesin ZZR1100D veya C modelini alirim
o kadar unutkanım öğlen yediğim yemeği unuturum hatta bazı şeyleri telefonun calendarına yazıyorum unutmıyım diye.. ama şu motorlar hakkında antin kuntin 30 yıllık bilgiler bile aklımda kalıyor bazıları biraz çorba olsada güle güle kullan çok güzel bir motor..
birde bunların zzr1400 leri vardı abs li ama onlar çok tutmadı yani zzr ci kesim nedense onu beğenmedi .. zzr ler hakkında konuşulurken misal onun lafı geçmez 1100 e kadar var denir zzr.. üvey evlat muamelesi gördü.. onun nedeni ne biliyormusun ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)