Tanışma < Tüm Forum Üyelerine Selam >
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bizim ďükkana hoş geldin Eren.
-
Merhaba hoşgeldiniz başlangıç için ürkütücü bir alet
-
Hoşgeldin.
Hayırlı olsun, sende, motosikletin de.
Aman hoca dikkat et, makinan fazla acar. dikkat et.
Ufak ta olsa, oha büyük makinayla başlamışsın diyebilirler. Sen yine de dikkat et hocam. Riskli iş bu.
Okumayı bırakma. Forumda çok bilgi var.
Biliyorsundur da yine yazayım. Ara ara Barkın abiyi izle. Youtube'da "altın elbiseli adam"
Tekerine taş değmesin.
-
-
Merhaba eren
Yalan yok vizyon sahibi adamsın . Genelde 600 lük makina ile başlayan yada başlamak isteyen arkadaşlar direk 600 rr modeline yönelir .
Sen farklılık gösterip r6 ile baslamissin . Kazasız belasız , kendine iyi bak .
-
Hoşgeldin kardeşim😊✋
istanbulda hangi yakada ikamet ediyorsun?
-
hoşgeldin kardeşim, bende ehliyetin yetmediğini öğrenmiştim ama 5 yıldan fazla olma durumundan dolayı bir yenileme ile kurtardım
-
Allah bize de bir 4 silindir nasip etsin mümkünse ZX6R, Allahım duy sesimi Daha doğrusu onu alacak parayı nasip et
-
20 Aralık 2018, 12:15
zekvan adlı üyeden alıntı
Allah bize de bir 4 silindir nasip etsin mümkünse ZX6R, Allahım duy sesimi
Daha doğrusu onu alacak parayı nasip et
O da olur be kardeşim hayırlısıyla. Bende bir zamanlar çin malı dandik bir motor sürerken (ki kendisi beni bir kere bile yolda bırakmamıştır)😊 hep hayal ettiğim motoru alacağım günlerin gelmesi için dualar ederdim. Sonunda papazın duası kabul oldu aldık😀 fakat başıma öyle işler açtı ki o çin malı dandik motorumu mumla arattı bana.
En sonunda sattım da kurtuldum. Bazen elimizdekinin de kıymetini bilmeliyiz. Çünkü onun hayalini kurupta alamayanlarda var.
En kısa zamanda hayaline kavuşman dileğiyle✋
-
21 Aralık 2018, 14:43
gogozh adlı üyeden alıntı
Merhaba eren
Yalan yok vizyon sahibi adamsın . Genelde 600 lük makina ile başlayan yada başlamak isteyen arkadaşlar direk 600 rr modeline yönelir .
Sen farklılık gösterip r6 ile baslamissin . Kazasız belasız , kendine iyi bak .
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için kazasız belasız sürüşler diliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin kardeşim😊✋
istanbulda hangi yakada ikamet ediyorsun?
Hoşbuldum. Beylikdüzündeyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
muyago adlı üyeden alıntı
hoşgeldin kardeşim, bende ehliyetin yetmediğini öğrenmiştim ama 5 yıldan fazla olma durumundan dolayı bir yenileme ile kurtardım
Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Bu yeni ehliyet sistemine takıldım motor konusunda. Bir sayıyı bir sayıya böldüğünde kw çıkcakmış. O kw yı geçmemesi gerekiyormuş A2 sınıfında. O yüzden 4 silindirin hemen hepsi A sınıfı istiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
zekvan adlı üyeden alıntı
Allah bize de bir 4 silindir nasip etsin mümkünse ZX6R, Allahım duy sesimi
Daha doğrusu onu alacak parayı nasip et
Gönülden istediğin herşey bir gün elbet nasip olur. Allah gönlünden geçeni en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler