Merhaba,
Ben Korhan , 39 yasindayim cok kucuk yaslarimdan beri motosiklet sevdalisiyim; fakat babam da eski bir motorcu ve hatta yariscisi oldugu icin, bir cok kaza gecirmesi sebebiyle, beni hep motordan uzak tutmak icin elinden geleni yapti, basarili da oldu.
Uzun seneler boyunca yaris arabalariyle ilgilendim, hatta meslek olarak bu isi yaptim. Ingilizce isletme mezunuyum ama kendimi ecu tuning, remapping uzerine gelistirdim, ozellikle yaris arabalariyla ugrastim, Ankara'da bilindik bir garajin ortagi olarak, hep hizli keyifli arabalarim oldu, youtube videolarinda motorla yarisan arabalar tarzinda; fakat gozum aslinda hep o motorlardaydi sanirim, aslinda onlarla yarisirken ki ofkem, belki de benim olmamalarindan dolayi hincimi almak gibi birsey olabilirmis, simdi anliyorum.
Kendimi bildim bileli ara sıra acar motor videolari izler, hatta her sene bahar aylarinda hangi motoru alsam diye arastirma yapar, favorilerime ekler, birkac sever pazarlik bile yaptigim oldu ama son asamada hep durdum ki simdi pismanim.
Amacim en kisa sure icerisinde once motor ehliyeti almak, sonrasinda ise 250' lik bir motorla bu sevdama artik kavusmak, baslamak. Aklimda cb250r veya mt25 var. Artik yaris motoru, hizli motor gibi bir sevdam yok daha rahat rüzgar yediren motorlari seviyorum, amacim veya hayalim ilerde naked veya touring tarzi bir motor alip, onunla rotasiz seyahete cikmak.
Uzun oldu, sanki motor askima serenat yazmis gibi hissettim simdi kendimi ama varsin olsun, bu kadar yazmisken gonderiyim
iyi muhabbetler, kazasiz belasiz surusler herkeze...