KELSİNUS (OZAN) sayesinde sitenizi tanıdım..Uzun zamandır takip ediyordum..Bende sizler gibi motor tutkunuyum ama bir türlü almak nasip olması ama sonralara yaklaştığıma inanıyorum Bundan sonra gezilerde sizlerle olmak dileğiyle..
KELSİNUS (OZAN) sayesinde sitenizi tanıdım..Uzun zamandır takip ediyordum..Bende sizler gibi motor tutkunuyum ama bir türlü almak nasip olması ama sonralara yaklaştığıma inanıyorum Bundan sonra gezilerde sizlerle olmak dileğiyle..
Hoşgeldin Aramıza
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
aramıza hoşgeldin birader çarşı'dan birini sitede görmek ne güzel,cuma akşamı maçta görüşürüz
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
seve seve BRUCE Alt kapalı D blokta kombinem var..Her zaman destek Tam destekBRUCE adlı üyeden alıntı
ama bizde spor barış kardeşliktir..Benim çArşı olarak karşı olduğum tek şey kasksız motor kullanmak
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoş geldin arkadaşım...
Hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Aramıza
Forum kurallarını okumak istiyorsan tıklayabilirsin
Kan gruplarına kayıtlı olanlara bakmak ve eklemek için tıklayabilirsin
hafize nine bir tabak daha getir Aileye biri daha geldi
kalıcı ve aktif olman dileği ile
motosiklet.NeT ailesi olarak sevgi ve saygılar
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Yaa herkeze çok teşekkürler..açıkçası bu sayfaya ilk başta bu kadar hoşgeldin mesajı geleceğini düşünmüyordumm..
güzel bir aileye geldim.
aileye hoşgeldin dostum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hoşgeldin Emre kardeş gezilerimize bekleriz.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Kardeş hoşgelmişsen
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
çarşamba GALATA dayız tekrar
aramızda görmek isteriz.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
merhaba emre,
hoşgeldin
(ganiye )
Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.
kardeş hoşgeldin. Komşuyuz seninle iskelede kendime eküri arıyordum bak sen geldin.Görüşelim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)