Merhaba arkadaşlar
İsmim Cihan, bursada yaşıyorum
motor tutkum 50'sinden sonra başladı ama ben zaten hep genç olduğum için hiç zorlanmadım.sitenizle yeğenim sayesinde tanıştım, sizin tanıdığınız ismi ile Luxor sayesinde.hatta motorumu bile o araştırıp tavsiye etti alırken ve beni bu yaşımda bu sevdaya aşık etti.A2 ehliyetimi bile daha yeni aldım.
ilk başlarda hele hele ilk hafta kollarımdaki o ağrıları hissetmeye başlayınca "olmayacak, yapamiicam, satıyorum ben bu motoru" dediğim anlar oldu ama sonra kendime geldim ve doğru yolu buldum.iyiki satmamışım diyorum şimdi.çünkü artık superlight'ım ve ben 2 ayrılmaz dost olduk.
geçen haftasonu biz 2 kafadar (superlight'ın ve ben) istanbula yeğenime ziyarete gittik.çok güzel ve zahmetsiz bir yolculuk oldu, sl imle bu yolculuk sayesinde daha bir kaynaştık, daha bir iyi tanıdık birbirimizi.2 güzel günden sonra bursaya geri döndüm ama hala yüreğimde o uzun yol heyecanı var, ne zaman nereye gidebilirim diye düşünüyorum hep vakit buldukça.
sonuç olarak aranızda olmaktan memnunum arkadaşlar, umarım güzel günlerde birlikte oluruz ve bu güzel tutkuyu doyasıya yaşarız.
Hepinize HOŞBULDUK...
işte ben ve superlight'ım
(sissy barı kendim tasarladım ve ellerimle yaptım fabrikada, eğimi falan ayarlanabiliyor.ayrıca fark edeceğiniz gibi arka görüşü arttırmak için koruma demirlerine 2 ek ayna ekledim ve kırılan camımı daha büyük bir cam ile değiştirdim, artık rüzgardan çoook daha az etkileniyorum)
NOT: Arkadaşlar, bu yazıyı dayım forum kullanmada yeni olduğu için ben buraya ekliyorum.Yani tabii ki zamanla o da alışacak ama yazacağınız mesajlara hemen cevap vermezse biraz sabırlı olun.ben onuda bu forumun müdavimi yapmasını bilirim. (Luxor)