Arkadaslar herkese selamlar...
Arkadaslar herkese selamlar...
No FeaR NeveR
merhaba abi
hoşgeldin sefa geldin nasılsın.
bundan sonra benden kurtulamayacaksın aaa kaç benden)
hadi kal sğlıcakla
Hoşgeldin. İkiteker sevdalısı,korkusuz,karnı tok sırtı pek yiğitlerin arasına. :evilbat:
welcome to motosiklet.net
hondacbr1100xx yaw nie kacıyorum senden anlamadım ? Yinede herzaman için arka koltukta yerin var beklerim gel...
No FeaR NeveR
wallahı ne dıyeyım nx hosgeldin sefa getirdin motor getirdiysen iyi yaptın
abi benden kaçmandan kastım şaka idi.
yani burda bizimlen beraber olacaksın bundan sonra inşallah
hadi kalın sağlıcakla
Hoşgeldin.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Aramıza hoşgeldin dostum
KAMP ADAMLARI
Aramıza hoşgeldin...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hoşgeldin..
İlk mesaj tarihi..
Ve sağolsun Alp abinin neden yaptığını anlamdığım mesajın tarihi..
Sen bari yapma abi, topikleri bulup çıkarmanın anlamı ne,ana sayfada boşuna yer kaplıyor..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ne desek boşş. iyi niyetimizi kullanan bu arkadaşlara diyecek birşey bulamıyorum
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)