merhaba, 2004 model Aprilia Caponord kullanıcısıyım,istanbulda yaşıyorum,herkese mutlu sürüşler diliyorum
merhaba, 2004 model Aprilia Caponord kullanıcısıyım,istanbulda yaşıyorum,herkese mutlu sürüşler diliyorum
Merhaba hocam, hoşgeldiniz. Allah kaza bela vermesin iyi sürüşler
Merhaba, iyi forumlar hoşgeldiniz.
Hoş geldiniz
Hoşgeldin hocam, Capanord cok güzel makinedir. Kazasız sürüşler, tekerin düz bassın hep.
Selamlar, hoş geldiniz. İyi forumlar olsun.
merhaba hiçri yılbaşınız hayırlı olsun inşallah
aranıza yeni kayılıyorum ve dün kymco dink 200i aldım kullanan arkadaşlar varmı veya tanıdığınız arkadaşlar varmı ?
hoşgeldin kardeşim.
2004 model Aprilia Caponord hakkında tecrübelerini paylaşırsan zevkle okurum.
zira italyanları pek sevmesemde capanord efsane bi arkadaş.
Merhaba.. Öncelikle herkese kazasız sürüşleri diliyorum.
Foruma bugün dahil oldum. Bisikletle iki teker dünyasına gireli yıllar oldu fakat yakın zamanda anladım ki, bisikletle ruhuma yetişemiyorum
Geriye tek seçenek olarak motor kaldı. Çevremde herkesin almamam konusunda hemfikir olmasına rağmen bugün anlaştım bir arkadaşla ve haftasonu itibariyle aktif başlamış olacağım.
forumda da yeni olmam sebebiyle yanlış başlık altında konu açıp yada yazıp, konuları dallandırıp kirliliğe yol açmak istemiyorum.
Sizlerden bir konuda yarım rica ediyorum; kısaca belirteyim. Hiç ekipmanım yok ve temini konusunda marka yada model tavsiyelerinizi bekliyorum
(Kask, mont, eldiven, dizlik.. başka ne almalıyım vs.)
Peşinen teşekkürler.
Öncelikle selamın aleyküm... Büyüklerime saygılar küçüklerime sevgiler, foruma yeni katıldım. İsmim hayrican ceyran istanbul 2018 yılı itibariyle 27 yaşındayım.
merhaba kardeş hoşgeldiniz tekerinize toz değmesin)
Selamün Aleyküm arkadaşlar size şu marka model motorum var demek isterdim , lakin henüz almadım ama 10 küsur yıl araç kullandım çok istediğim halde hep korktum motora geçmeye 😕 İlk motor olarak malumunuzdur RS 200 ü çok beğenerek, onunla başlamak istiyorum. Yaş 28 boy 171 boyum fiziğim çok saçma gelmez umarım motor üstüne 🧐 😅 Bana ekipman konusunda yardımcı olacak birileri varsa çok süper olur. 02:20
Merhabalar Pulsar 150 Ns kullanıcısıyım, Herkese iyi gazlamalar, tekerinize taş değmesin
Aydın'dan Merhaba,
Arora 50 Cub kullanıyorum. Aranıza yeni katıldım. Hayırlı Forumlar
Hoş geldiniz. İyi sürüşler. İyi forumlar dilerim.
teşekkürler hoş geldiniz. iyi sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)