Merhaba Motosiklet.Net Sakinleri
Reklamlar
-
Herkese merhabalar ve iyi forumlar.
Ben Kaan, 33 yaşındayım ve Ankara'dan katılıyorum. Aslen de Ankaralıyım.
14 yıldır B, 3 aydır A ehliyet sahibiyim.
Geçmiş yıllarda forumlarda çok takıldığım zaman dilimleri oldu, epeydir bir foruma üye olup dikkatlice incelememiştim. O yüzden buraya gelişim ikinci bir bahar olabilir benim için diye düşünüyorum.
Henüz bir motosiklet sahibi değilim ama kısa zaman içerisinde bir başlangıç yapmak ve hayalimi geçte olsa yerine getirip kendimi mutlu etmek istiyorum. Sanıyorum bu yaş aralığında yeni başlayanların çoğu benim gibi düşünüyor, genelde öyle yorumlara denk geldim sosyal hayatımda.
Herkese kazasız, mutluluk dolu günler dilerim.
Reklamlar
-
Hoşgeldiniz hocam.İlgilendiğiniz motor tarzı nedir?
-
-
-
Hoşgeldiniz. Ben 37 yaşımda sahip oldum motosikletime ve o gün bugün firsat buldukça sürüyorum yaş 41
-
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz hocam.İlgilendiğiniz motor tarzı nedir?
Hoş buldum, çok teşekkürler.
Aslında ilgim supersport motorlara başladı. Daha sonra yavaş yavaş naked motorlara kaydım diyebilirim. Şu an hedefim Yamaha MT25 ile başlangıç yapmak. Piyasayı yoğun şekilde araştırmaktayım. Umarım başlayabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
Memcoş48 adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz. Ben 37 yaşımda sahip oldum motosikletime ve o gün bugün firsat buldukça sürüyorum yaş 41
Hoş buldum. Benimde niyetim uzun uzun yıllar binmek sizlere de sağlıklı ve kazasız sürüşler dilerim.
-
30 yıl her türlü tekerlekli araç kullandıktan sonra , 14 sene önce ehliyete A sınıfını da ilave ederek 50 yaşımda ilk iki tekerimin sahibi oldum .
Utanmasam yarım asrı boşuna yaşamışım diyeceğim. Bu gün 63 yaşımda , 6 büyük ameliyat sonrası ilk 50 yılın acısını çıkarıyorum. İlk yarım yüzyılı ben mi
yaşadım diye soruyorum kendime. Efkarlandım yine. Hürmetlerle efendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Hoş geldin rüzgar bağımlılarının arasına.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
30 yıl her türlü tekerlekli araç kullandıktan sonra , 14 sene önce ehliyete A sınıfını da ilave ederek 50 yaşımda ilk iki tekerimin sahibi oldum .
Utanmasam yarım asrı boşuna yaşamışım diyeceğim. Bu gün 63 yaşımda , 6 büyük ameliyat sonrası ilk 50 yılın acısını çıkarıyorum. İlk yarım yüzyılı ben mi
yaşadım diye soruyorum kendime. Efkarlandım yine. Hürmetlerle efendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Hoş geldin rüzgar bağımlılarının arasına.
Bu yorum tarihi bir yorum olabilir 2 tekere onyargili olanlar icin. Tebrik ediyorum efenim
-
Hoşgeldiniz Kaan Bey. İyi forumlar, iyi sürüşler
-
Merhaba. Hoş geldiniz iyi forumlar dilerim.
-
Merhaba Kaan abi. Hoş geldiniz. İyi forumlar dilerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)