orange'dan herkese merhaba
Reklamlar
-
Slm slm slm...
26 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum.Motora ilgim discoveryde orange county choppers programını sürekli takip etmemle başladı.Tabi bu program beni tatmin etmedi ve sanal dünyaya daldım.Ve yaklasık 1 yıldır nette motorlarla ilgili ne kadar resim varsa indirdim ne kadar site varsa hepsine girdim..en son duragım burası oldu..daha dogrusu bu siteye bu foruma bir girdim bir daha çıkamadım Ve sanallıkta artık beni tatmin etmemeye başladı sonuç olarak(daha sonuç yokta) kendime motor almaya karar verdim.Ve bu siteye takılarak aşagı yukarı her model hakkında fikir sahibi oldum.Ama şunu da anladım çok fikir sahibi de olmak iyi degilmiş Chopper-cruiser alacam ama hangi modeli hangi markayı alacam bir türlü karar veremedim.Bu formda herkesin fikrine saygı duyuyorum.Birinin çok övdügü motoru,bir digeri yerden yere vuruyor.O yüzden yogun bir kararsızlık dönemindeyim.Yaza kadar almayı planlıyorum.Kocaman da bir başlık açacam..işte benim ki diye
Reklamlar
-
Yakışır sana o kocaman başlıklar..
Aramıza hoşgeldinn..
Prometheus gel de açıklama yap..
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
orangecountry sealm, ben iki sene yamaha dragstar 650 kullandım gayet sorunsuz , güzel bir makinaydı. Ama tabiki başlangıç için uygun değil. honda twister gibi bi motor aldıktan sonra cruiser tarzı bi motora geçmeni tavsiye ederim.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
hoşgeldin, bence Türkiye'den hangi chopper ı alırsan al orange daki el yapımı şaheserler gibi olmaz ama yine de tatmin olmak için shadow veya dragstar alsan iyi olur
-
Hoşgeldin orange,rossiye katılıyorum öyle makineler türkiyede çok zor, danger doğru söylüyor koşmayı öğrenmeden önce emeklemesini öğrenmen lazın yoksa düşersin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Hoşgeldin orangecounty, birden büyük bişeyle başlamak tehlikeli olabilir.. Şöyle bi Virago 250 falan al derim hem oda v-twin nede olsa..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
orangecounty, arkadaşım hoşgeldin öncelikle... Kazasız, cezasız ve güneşli günler dilerim...
UNBEATEN 21 adlı üyeden alıntı
Prometheus gel de açıklama yap..
Hocam Prometheus maç izlemeye gitmiş İstanbul'a, rahatız yani bir dönem daha ama çok isterseniz bir copy - paste mucizesiyle yardımcı olmaya çalışayım...
* forum kuralları için BURAYI ,
* kendini tanıtmak için TANIŞMA kategorisini,
* geyik yapmak içinse BU BAŞLIĞI kullanabilirsin...
-
hoşgeldin orangecounty,
ben virago535 öneririm.. benimki satılık şansına ..
şaka bi yana ne kadar bütçen var? biraz çıkarsan sıfır al ve 250cc civarı al bence..
-
yaaaaaaaa cruiser istiyorum ama ben ötekiler ilgimi çekmiyor ki...çok mu tehlikeli olur 250cc -600cc civari bir şey alsam.Tıngır Mıngır kullansam Öyle bir motorla ögrenemezmiyim.İlk motorum olcagı için içime sinsin istiyorum.Bu arada o.c.c yi Türkiyede bulamıcagımı biliyorum.o ZATEN hayal.Ama onlar ghibi olmasada dikkat çeken hoş birşey istiyorum.Mesela modifiyeli bir JINLUN gördüm harikaydı..fiyat da çok uygun..en azından 1 yıl onu kullanırım..sonra bir başka hayalim olan hyosung GV650 AGUİLA alırım.bir başka başlıkta resimlerini koydum.12 milyarmış ve agustosta metromotor a geliyormuş.Bu arada cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.Bakmayın şımarıklık yaptıgıma..hepiniz fikrini dikkate alıyorum..Bakalım..hayırlısı
-
Hoşgeldin, istediğin motoru alırsın inşallah.
-
Ciğerim,orangem, countym,250 cc cruiser al başlangıç için idealdir,GV650 AGUİLA ya bende hastayım ama meeeemmuuurrruz alamıyoz.İnşallah seneye alırsın şöle 40X50 resmini de gönderirsin bende ATATÜRK'ün yanına asarım cigaramıda yakarım keyif yaparım sayende.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
sırf sana o keyfi yaşatmak için alınır bu motor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler