arkadaşlar ben bursadan kemal 24 yaşımdayım 8 yıla yakın motosiklet kullanıcısıyım.6 yıldır A2 sahibiyim.herkese güvenli sürüşler diliyorum.tekeriniz düz bassın
arkadaşlar ben bursadan kemal 24 yaşımdayım 8 yıla yakın motosiklet kullanıcısıyım.6 yıldır A2 sahibiyim.herkese güvenli sürüşler diliyorum.tekeriniz düz bassın
120 mesajın da olsa madem merhaba diosun hoşgeldin
Hoşgeldin kemal kardeşim yuvana geri döndün bütün Bursa ekibini burada görmek istiyoruz.....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur,bu defa kalıcı olursun.
Doğru yeri buldun sanırım.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hoşgeldin,
tekrar.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hoşgeldiiiinnn..
bu arada niye yeniden merhaba diye yazdın hııı..
daha önce gelmişdindemi gittin..
yoksa gelmemiştinde öylesinemi yazdın..
bu yogurdu sarımsaklasakdamı...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
vay şopar hoşgeldin yaaaa ...özledik seni...kestane şekerimi isterim ama
kemal arkadaşımız kısa bi süre izindeydi izin bitti geri geldi ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Tekrar Aramıza hoşgeldin
www.motosiklet.net
İki nokta arasındaki en doğru yol.
aramıza hoş geldin şoparr 1 sene izin biraz fazla uzun değilmi yaf
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
kemal olm kestane şekerimizi isteriz gerçekten sonna çizik kestanelerle uraşma...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ii madem hoşgeldin
...............????????????................!!!!!!! !!!!!!!!!
kimin nerde ne olacagı belli olmuo tabii..atalarımız ne demişler..bogazda 32 düğüm varmıs..konusurken cıkan sözcükler 32 kere takılsınki yanlıs bişi sölemeyelim die...zaman zaman hepimiz bu düğümleri atlatıp direkt dökülürüz...hayat işte...
yinede hoş geldin..gercek dostluk ortamına..
hehe hepinize çok teşekkür ederim.Barış abi sen adresi özelden yolla kestane şekerini kargoyla yollayım hemen:p
eskiyi karıştırmayalım.topiği tekrar sıfırdan başlamak için açtım tekrar tekrar hepinize teşekkür ederim.burda olmak güzel
...............????????????................!!!!!!! !!!!!!!!!
slm tekrar hoş geldin
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)