Ankara'daki kardeşlerim sorum sizlere
Reklamlar
-
18 Haziran 2018, 12:24
Merhaba arkadaşlar motor dünyasına ilk adımlarımı atıyorum A2 sınıfı ehliyete başvurdum . Motor almadan önce ekipman almam gerekiyor sanırım . Ankara'da özellikle 2. el mondial asya gibi falan motorları alabileceğim motosiklet mağazaları nerede bulunur ? Bir de ekipman alabileceğim uygun yerler söyleyebilir misiniz ? . Şimdiden teşekkürler bol motorlu eğlenceli günler dilerim
Mondial asya falan dedim çünkü bütçe kısıtlı ekipman ve motora toplam en fazla 4-5 bin lira ayırabilirim
Reklamlar
-
18 Haziran 2018, 13:22
Motosiklet dükkanından kesinlikle 2. el motosiklet alma, illa alacağım dersen Ulusan.
Ekipman yiba çarşısında bol bol var, yine tavsiyem alacağın ürünün internetteki en uygun fiyatına bakıp onun altına pazarlık etmen. Zira alacağın bi ekipmanı n11 de daha ucuza bulma olasılığın %90.
-
18 Haziran 2018, 13:49
ikinci elde adres; sahibisinden.com
hesaplı ekipmanda adres; yiba çarşısı
piyasa işleri; 7.cadde
tamirat işleri; hızır usta, metin usta...
-
18 Haziran 2018, 15:52
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
ikinci elde adres; sahibisinden.com
hesaplı ekipmanda adres; yiba çarşısı
piyasa işleri; 7.cadde
tamirat işleri; hızır usta, metin usta...
Reyiz nerelerdesin uzun zamandır uğramıyon forma. Oruç oruç forma girip ağzımı bozmayayım deyip bahane bulmuyon demi.
-
18 Haziran 2018, 16:32
ULUS ta bulunur. Yiba carsisini sagida al yukari dgru biraz cik. Saga dgru bir sokak inecek. Oralarda motosuklet cok var mondial hyosung vs cik gordum. Hatta dukkanlarinin onlerine cikariyorlar gelen gecen baksin diye
-
19 Haziran 2018, 10:51
06Serhat adlı üyeden alıntı
Reyiz nerelerdesin uzun zamandır uğramıyon forma. Oruç oruç forma girip ağzımı bozmayayım deyip bahane bulmuyon demi.
buralardayım, pek giresim yoğidi.
şevval itibariyle kenarda ufak ufak ısınayım biraz
-
21 Haziran 2018, 02:03
Hepinize teşekkür ederim
-
22 Haziran 2018, 12:40
ANKARA OSTİM DE DURAN MOTOR VAR. HEM YEDEK PARÇA HEM 2.EL MOTOR HEM DE SIFIR SATILIK MOTORLAR VAR. AYRICA ARKA SOKAKTA AYNI FİRMANIN TAMİRHANESİ VAR. ANKARA'NIN EN İYİ VE HESAPLI YERLERİNDEN. İNTERNET SİTESİNE BAKABİLİRSİNİZ. SELAMLAR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler