hoş geldin
hoş geldin
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
sevgili soner;dostdark adlı üyeden alıntı
demek istediğin ya da ima etmeye çalıştığın şeyi anlamadım?
ben Mt keyif adamı değilim ve yazmadım diyemi böyle söyledin. ne yorumu yapmışım onu da anlamadım?
arkadaşa hoşgeldin demişim shayama nickli arkadaşa da esprik yapmışım.
söylediğin cümleyi anlayamadım daha açıklayıcı yazarsan sevinirim. yanlış şeyler anlayıp da kalp kırmak bana göre değil. sana göre de değildir diye düşünüyorum
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Olayın merkezi galata demekki , her cuma ordaysanız uygun bir cuma gelip olayı yerinde incelemek isterim aslındadostdark adlı üyeden alıntı
Şaka bi yana galiba çok sevdim bu keyif adamları birlikteliğini.dostdark adlı üyeden alıntı
Ulen FLY nezamandan beri Keyifadamı oldun sen?
Zafer bence Soner sana takılmış espri yapmış heral sen zaten keyif adamısın... Yazmasan da...
Bir Meyvayı Tatmadan, Bir Çiçeği Kokmadan, Keyif Adamlarına Katılmadan bilemessin Ne Olduğunu...shyama adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
hoşgeldin dostum.
Rahmi abi ne döktürmüşün gene
VAYBEEEEBir Meyvayı Tatmadan, Bir Çiçeği Kokmadan, Keyif Adamlarına Katılmadan bilemessin Ne Olduğunu...
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Bir anda içimden geldi söyleyiverdim işte Esas Sen Hoş Geldin "Can" Camadan(CEM) Tatil bitti Sınava girdin ne oldu ne bitti msn den anlat bakalım kardeşim işin zor...camadan adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
rahmi abi merhaba ne güzel gene buralardasın..
bi ara hiç yazını görmedim..
yokmuydun banamı denk gekmedi..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Hoşgeldin...
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Varlık sebebimi sorgulamaya başladım o neydii beeRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
dostum kırıcı algıladınsa özür dilerimtrenox adlı üyeden alıntı
kesinlikle yok sende bu yazıyor bende bu yazıyor diye bir düşüncemiz yok biz MT üyeleriyiz kimi erkencidir kimi keyifci sonuçda hepimiz motor dostuyuz
birgün beklerizshyama adlı üyeden alıntı
bu cuma galatadayız pazarda kumburgaza gidip havuza gireceğiz
Rahmi abi süpersinRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yanlış anlamışım doğru anlamak için Allah'tan sordum.
dostuz.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Hoşgeldin fly seni gördügüme sevindim...........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)