Yurt dışından katılan üyelerimiz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hoş geldin hocam somaliden selamlar
-
-
-
Merhabalar, tam yurt dışı sayılmaz benimkisi, torino ile istanbul arası gidip geliyorum...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Herkesin pek sevdiği Amerika'dan sevgilerle
-
Tanganika'dan merhabalar
-
taglis adlı üyeden alıntı
Tanganika'dan merhabalar
Gelirken bize Frontoza Moba getir barii
-
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Ahahah nerdeee.
3 erkek 8 dişi lütfen.
Hocam ayak üstü harem kurdunuz
-
Ben de Esenler'den katılıyorum. Burası Suriye'den hallice sayılır. Türkler olarak azınlıktayız.
-
Bende 1 erkek 6 dişi var.Hayat ona güzel valla.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Bende 1 erkek 6 dişi var.Hayat ona güzel valla.
Aman iyi besleyin üreme problemi yaşarsa yedeği yok
İyi yavru çıkıyor mu?
-
Moba işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Ama periyodik yavru oluyor.Mevsim geçişlerinde biraz duruyor.Bir iki ay önce sattım 25 e yakın.
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Ben de Esenler'den katılıyorum. Burası Suriye'den hallice sayılır. Türkler olarak azınlıktayız.
Bursa'yı da listeye dahil et.Yakında direk Suriye vilayeti olacak burası da.Bazen sokakta dolaşırken hebele hübele konuşan bir dünya insana rastlıyorum.Kendi kendime "Türkçeyi mi unuttum ben yoksa bunlar farklı dilden konuşuyor?" diyorum.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Bursa'yı da listeye dahil et.Yakında direk Suriye vilayeti olacak burası da.Bazen sokakta dolaşırken hebele hübele konuşan bir dünya insana rastlıyorum.Kendi kendime "Türkçeyi mi unuttum ben yoksa bunlar farklı dilden konuşuyor?" diyorum.
lisede iken mersindeydim. suriye arapçasını anlayabiliyorum, bayağı bir söktüm...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Avustralya'dan forumdaş yokmu yahu , en beyyük hayalim , ya opal , ya dedektörü alıp altun naggıt toplayacan soğan ekmek yiycen , yeri geldimi löküs restoranda hatunla kırmızı tokuşturacan (soora bi uyanyom donda bi parça...)
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Avustralya'dan forumdaş yokmu yahu , en beyyük hayalim , ya opal , ya dedektörü alıp altun naggıt toplayacan soğan ekmek yiycen , yeri geldimi löküs restoranda hatunla kırmızı tokuşturacan (soora bi uyanyom donda bi parça...)
Niye böyle yazmayı tercih ettiniz ki ?
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Niye böyle yazmayı tercih ettiniz ki ?
Af buyur ağam?
-
Selam bende
Mesai saatlerinde,
Suriye, İran, Özbekistan, Afganistan kazası Topkapıdan
Hafta sonları
Suriye kazası Zeytinburnundanım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)