İlk 250'lik motorum ne olsun ?
-
Merhaba Arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum ve siz daha tecrübeli arkadaşlardan destek rica ediyorum.
Daha önce bir 6-7 ay kadar arkadaşımın motorunu kullandım.
O Yamaha XCity idi 2013 model ve gayet memnundum aslında.
Şimdi kendime bir motor alacğım. Bütçem 6000-6500 TL gibi ama ne almam gerektiğine çok karar veremiyorum.
Mondial, Asya,SYM ve Kymco gibi motorların daha yenilerini bu fiyata bulurken Yamaha gibi markaların ancak eski modellerini bu fiyata bulabiliyorum. Bu markaları tavsiye eder misiniz ? Mondial / Asya / SYM / Kymco ya da farklı bir marka tavsiye eder misiniz ?
250’lik bir motor olmasını istiyorum ama illa maxi scooter da önemli değil. Maxi Scooter’ı artçı ile de nispeten daha uzun yollar yapabiliriz diye tercih ediyoruz.
Bana yol gösterebilirseniz çok sevinirim.
Reklamlar
-
Kardeşim scooter segmentine çok aşina değilim. Lakin Asya ve mondiali bi kere geçç... SYM ve KYMCO'nun scooter da iyi olduğunu pek çok kez duydum. Hatta SYM'de Joymax mi ne var 250 kullandım, gayet taksi komforunda değerlendirilebilir bi motosiklet.
-
250 lik varmıymış o fiyata biraz göz gezdirdimde sym 250 liklerin 6500 e ilanı yok hani kazalı bile yok 125 lik arıyor olmayasın?
-
SYM GTS 250 buldum mesela bir tane 5900 TL'ye
SYM HD2 200i Evo var yine o fiyatlara ama dediğim gibi çok anladığım işler değil. Yol gösterebilir fikir verebilirseniz çok sevinirim.
En kısa zamanda motoruma kavuşmak istiyorum [COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
-
-
Asya ve mondial neden tavsiye etmezsiniz.
Bilmediğimden soruyorum
-
Kerhem adlı üyeden alıntı
Asya ve mondial neden tavsiye etmezsiniz.
Bilmediğimden soruyorum
baş ağrıtır...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler