Merhabalar cafe racer ruhunu Türkiye’ye daha doğrusu İstanbul’da yaşatmayı düşünüyoruz cafe racer sürücülerini bekliyorum )
Merhabalar cafe racer ruhunu Türkiye’ye daha doğrusu İstanbul’da yaşatmayı düşünüyoruz cafe racer sürücülerini bekliyorum )
Selamlar, İstanbul da belli başlı Cafe Racer kullanıcıları mevcut. Lakin genel olarak bakıldığın da bireysellik daha çok ağır basıyor, amacımız bir çatı altında toplanıp kardeşliği, grup ruhunu iki tekerin üstünde yaşatmak olacaktır.
Selam daha yapmadım ama yapma gibi bir hedefim var aranıza katılabilirim.
Meraba bende cafe racer gurubu arıyodum size nasıl ulaşa bilirim
Merhabalar dostum düzenli olarak avrupa yakasında haftanın belirli bir günün de toplanıyor keyifli sohbetler yapıyoruz gelmek istersen sohbetlerimize katılabilirsin ve bir birimiz tanıyabilir yardımcı oluruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------
irtibat için vedatracer yada bana özelden mesaj atabilirsiniz
05432419019 bu numaradan ulaşabilirsiniz
Bana cafe racer yapımında yardımcı olurmusunuz ?
Merhaba bende honda cgl 125 var aklımda herşeyiyle tasarladım ama Türkiye de parça sataşı hem çok pahalı hem de aradığım parçaları bulmakta zorlanıyorum bu konuda da yardımcı oluyormusunuz?
Bende bajaj boxer var nasil bisey yapabiliriz
yaptığınız cafe racer motorlarınızın fotoğraflarını atında ortalık şenlensin :D
Cümleten selamün aleyküm wp grubuna benide alımısınız. Bende uğraştım tecrübelerimi paylaşmak isterim
Güncel ++++
Cafe racers lar olarak istanbul avrupa yakasın da bireysel olarak süren kardeşlerimiz. Öncelikle bizler serseri, caddelerde gazlayıp toplumu motorsiklet sürücülerine karşı kışkırtmayan, bir misyonu ve disiplini olan bir grubuz.. Efendilikten ödün vermeyen tipleriz. grubumuzdaki büyüklere saygılı ve küçüklerimize yardım severiz. grup yönetimi olarak temennimiz sizleri de bizim yanımızda görmek zamanın fiyakalı yakışıklıları olarak yaşlandığımızda anılar defterimizde iyi birer fotoğraf bırakmaktır, gerçek kardeşler kazanmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)