selam
arkdaslar
sitenizi babama bagırıken buldum neden derseniz bızım peder gecenin 4 unde tv nin sesini sona vurmus zaga yı ızlıyor annemde ona uymus :D onlara bagırıcakdım :D sizden 2 kısının :D soledıklerını duydum ve bende modifiyeci birisi oldugum ıcın :D ve motor sporlarıyla her turlu ılgılenıp ve forum sayfalarını sevdıgım ıcın :D geldım
adım serkan spor tıf bırısıyım taekwondo ve bb ıle ugrasıyoruma ssa yukarı 8 yıldır tr 3 suyum
araçlara gelınce
tunerız ankda opel performance shop sahibiyiz e30 muz var enka yı duymussunnuzdur duymayanlara soleyım enteller modifiye katili ((özellıkle bayanlar )))
ank dakıillega drag dıyolar orada her hafta kapısırız zevklı olur sım9 dıyeceksınız opel cısınız e30 nuz var e30 bır ruhdur ben e30 töbe hsa tapıyorum bmw benım ıcın her sey demek motor sıklere gelınce moto gp ye bayılıyorum o muhtesem seslerı yoqmu bır kere gordum haqyatım boyunca ona asık oldum ist gelmısdım halamın komsusı ıdı 900cc yamaha idi sanırım yalan olmasın sesi beni öldürdüm ama e30 ları anlatmayın her kez bilir yeri göhü inleten seslerini :Dne ıse daha cok konusuurz