YA BU OLAYA BEN VESİLE OLMUŞUMDA HABERİM YOK ABİ VARYA ÇOK PİŞMANIM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKdj_JAwsS adlı üyeden alıntı
AH BİRDE DAHA ANLAŞILIR YAZSAYDIN NE GÜZEL OLARDI...
BENDEN BETERİDE VARMIŞ YARABBİM ÇOK ŞÜKÜR....
YA BU OLAYA BEN VESİLE OLMUŞUMDA HABERİM YOK ABİ VARYA ÇOK PİŞMANIM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKdj_JAwsS adlı üyeden alıntı
AH BİRDE DAHA ANLAŞILIR YAZSAYDIN NE GÜZEL OLARDI...
BENDEN BETERİDE VARMIŞ YARABBİM ÇOK ŞÜKÜR....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
hocam eyw dostdark ya kardes tmm iyiki bir acayıp yazdık yaa gelen geçen bır kufur etmedınız kaldı kalbimi kırdınız öle olsun :(:(:(:(:(:(:(:(
selam herkeze [email]dj_JAwsS@hotmail.com[/email] msn adresim her keze acıkdır ekleyın her turlu muhabbet ederız kankalarım
Valla biz yazmışız, sen bir gram yazdıklarını düzeltmemişsin. Bu demektir ki ya Türkçe bilmiyorsun, ya da yazdıklarımızı kaale almıyorsun, yani saygı göstermiyorsun. Şimdi biz mi kalp kıran oluyoruz?
May the Force be with McLaren Mercedes
hocam beni bandla o saman admınsın sanırım aranızda turklere yer yoq o saman rahatsz etdıgım ıcın ozur dılerım
pardon yanlsı yazmısım ben turk degılım dıyecekdım aranızda yabancılara yer yoq
selam herkeze [email]dj_JAwsS@hotmail.com[/email] msn adresim her keze acıkdır ekleyın her turlu muhabbet ederız kankalarım
insanlara saygın varsa ya daha düzgün cevaplar yaz yada lütfen eleştirilere dalga geçerek cevap verme....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Aramıza
Forum kurallarını okumak istiyorsan tıklayabilirsin
Kan gruplarına kayıtlı olanlara bakmak ve eklemek için tıklayabilirsin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
motosiklet.NeT ailesi olarak sevgi ve saygılar
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Yabancılara değil Türkçe'yi bilerek katledenlere yer yok. Bilmiyorsan öğreneceksin pişkinlik yapmayacaksın.dj_JAwsS adlı üyeden alıntı
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)