hojgeldin...
hojgeldin...
[B][U][COLOR="Red"]Hayatta hiç bir şeyim, Az olmadı senin kadar, Hiç birşeyi özlemedim, Seni özlediğim kadar, Sende başını alıp gitme NEOLUR.[/COLOR][/U][/B]
eyw kardeslerhg sagolun
selam herkeze [email]dj_JAwsS@hotmail.com[/email] msn adresim her keze acıkdır ekleyın her turlu muhabbet ederız kankalarım
hoşgeldin de bir dahaki yazdıklarına tercüman yollamayı da unutma hiçbişey anlamadım anlattıklarından
"Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" Kemal Atatürkdj_JAwsS adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin...
May the Force be with McLaren Mercedes
hoşgeldin de ah bir de konuşabilsen
hoşgeld,in arkadaşım bize modifiye konusunda yardımcı olursun artık
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Kardeş bir gün gelde BORUSAN a hem tanışmış oluruz. Canlı arabalar var. Motorla da takılırız.dj_JAwsS adlı üyeden alıntı
hoşgeldin kardeş umarım aramızda olmaktan mutlu olursun...
hocam eyw hg dım bu arada yaa ne var ya altı ustu bır az yanlsı yazmısım kalbımı kırmanıza gerek yoqdu :(:(
bu arda goktax kardes eyw bır ara enkaya bklerım seni z3 z5 favorı arabam ama e30 lar benım her seyım bu 2 cı bmw mız bmw cı yız yani topragız ama opel uzmanlık alanımız :d kısacası 2mizde almancıyız :D
selam herkeze [email]dj_JAwsS@hotmail.com[/email] msn adresim her keze acıkdır ekleyın her turlu muhabbet ederız kankalarım
deddin ya saten hocam
hşgdn:D.......
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
eyw hocam hb dum
eyw kardsler sagolun
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
eyw kardes resım eklemyı :D forumkurdun.net den hllesıyorum ben
Aramıza hoşgeldin keyif dostu
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)