Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ankara'dan Selamlar (Kuba Trendy 50)

REKLAM ALANI
    uzmanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Trendy
    Cümleten Selamun Aleyküm,

İsmim Muhammet ÇELİK, Ankara'da yaşıyorum, 29 yaşındayım, özel bir hastanede kurumsal iletişim uzmanı olarak çalışmaktayım, evliyim, 1 kız çocuğum var ismi ELİF ve henüz 8 aylık

Küçük yaşlardan itibaren motosikletlere olan ilgim hiç azalmadı. Ailenin tek çocuğu olmam nedeniyle bir türlü almak nasip olmadı (halen üzerime çok titriyorlar) Neyse ki artık büyüdük, evlendik, kendi evimize çıktık, hayırlısıyla ay sonu gibi bütçemin el verdiğince, karınca kararınca Kuba Trendy almaya niyetlendim. Ömrü hayatımda ilk defa motora bineceğim. Daha önce hiç motorum olmadı ve kullanmak da nasip olmadı. Aktif bir şekilde bisiklet kullanmaktaydım. Kaskımı aldım, eldivenlerimi sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Branda alacağım, kilit alacağım vs. derken daha alacak çok şeyim var Forumu uzun zamandır takip etmekteydim fakat üye olmak bugüne kısmetmiş diyelim artık hayırlısı olsun inşallah

Ankara'dan ERMAN abimiz var kendisi Kuba Trendy sahibi ve youtube'de Baba&Kız kanalı var. Bunun dışında Kuba Trendy kullanıcıları var ise eğer tanışmak isterim.

Herkese selamlar, saygılar.
    oxus bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Aleyküm selam Muhammed
    Alacağız motor cidden çok sevimli,fakat sanki çok kısa zamanda işinizi gormuyecektir.sizin yerinizde olsam en az 100-125 CC motorlara bakardım.
    50 CC ciddenden sizin için güçsüz gelebilir

uzmanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Trendy
    Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aleyküm selam Muhammed
    Alacağız motor cidden çok sevimli,fakat sanki çok kısa zamanda işinizi gormuyecektir.sizin yerinizde olsam en az 100-125 CC motorlara bakardım.
    50 CC ciddenden sizin için güçsüz gelebilir
    Evet abi çok sevimli bir motor fakat ben sadece şehiriçi evden işe, işten eve git gel için kullanacağımdan yeterli olacaktır diye düşünmüştüm. 50cc motorların herhangi bir ömrü var mı? Örnek; 2 yıl, 5 yıl vs gibi? Yoksa iyi kullandıktan sonra ömürlük gider mi? Açıkçası ömrü hayatımda ilk defa motor kullanacağımdan yüksek cc motorlardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum abi. Zaten A2 ehliyet alacak gücüm yok şuan için. Sırf B ehliyet ile kullanıldığı için, mtv, sigorta olmadığı için bisiklet almak yerine bunu alayım dedim

1.75 cm boyundayım, 85 kiloyum.

50 cc de olsa işini görür sağa sola götürür seni bakımlarını zamanında yap hiç birşeyler olmaz.Fakat ön disk olan modellere bakmanı tavsiye ederim disk fren olsun.

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    hor kullanmasanız ve bakımlarını yaptırırsanız senelerce kullanırsınız
    fakat trafıkte seri suratlenemiyecegi için sızı arkadan sıkıstırırlar rahat etmezsınız dıye en az 100 cc konusuna girdim.
    yol guzergahında rampa varsa oda size sıkıntı yaratır.
    motorunuz hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)