Merhaba, herhalde artık motorcu sayılırım.
Reklamlar
-
Herkese selam,
geçen gün itibariyle Herk 250cc chopper aldım. fazla diil 6 ay kadar önce sadık bir otomobil aşığı olarak motorsiklet olayını fazla tehlikeli bulduğum için motor almak bi yana arkasına bile binmeyi hiç düşünmüyodum. neyse ankarada arkadaşım aklıma girdi onunla ortak mondial 125 agk diye bi motor aldık. o an önemli olan motor daha doğrusu manuel şanzımanlı bi motor kullanmayı öğrenmekti. mondial le biraz yol yaptık ve çoruma geldim iş için. bu arada 125 lik mondial hem kullanımı rahatsız geldiği, hem performansı yetmediği hem ince lastikler nedeniyle dengeli hissettirmediği ve en önemlisi tipinin vasatın altında olması nedeniyle tatmin etmemeye başlamıştı. neyse çorumda herk marka chopperları gördüm ve vuruldum fiyatıda uygun gelince dayanamadım gümüş renkli bi tane alıverdim.
250 cc çift silindir 18 hp civarında güç veriyor. üzerinde 3 far, koruma barları ve arka yanlarda gövde rengi kutuları var. görünüm bence süper, kalitesi bilgik çin işi ama sürüşü 125 likten çok farklı, çok güven verici. oturma pozisyonu ve elciklerin kavrayışı çok hoşuma gitti.
İnşallah kazasız belasız binmek nasip olur.
herk marka hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. öğrendiğim kadarıyla bu motor suzuki mauder(umarım doğru yazdım) taklidiymiş.
herkese selamlar...
Reklamlar
-
hoşgeldin
-
Hoşgeldin... İnşallah 2 ay içinde bende alıyorum motoru
-
Kardeş hoşgeldin motorunda hayırlı olsun Site içi aramayı kullanarak Herk motorlar hakkında eğer varsa bilgi bulabilirsin
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
Kardeş hoşgeldin.. Motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
Motorun hayırlı olsun dostum. (marauder)
-
hoşgeldin. bende yeniyim ama senden birgün kıdemliyim galiba.anladığım kadarıyla 250mct kullanıyorsun.bende öyle.motorun hayırlı olsun
-
hoşgeldin..
-
kazasız belasız sağlıklı mutlu günlerde kullanman dileğiyle..
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
30 Temmuz 2006, 09:28
aramıza hoşgeldin kardeşim motorun hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim
-
30 Temmuz 2006, 11:57
hoşgeldin hayırlı olsun....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
30 Temmuz 2006, 13:39
herkese teşekkürler arkadaşlar
250 lik Herkimle her fırsatta turluyoruz bu işi epey sevdim diyebilirim. bu arada daha tok ve güzel bi ses alabilmek için egzosda oynama yapabilirmiyim ?
selamlar...
-
30 Temmuz 2006, 13:59
-
30 Temmuz 2006, 14:01
kazasız belasız surusler dilegim .
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
30 Temmuz 2006, 14:48
Hoşgeldin aramıza. Motorcu sayılır mısın, sayılmaz mısın orasını bilemem ama henüz yeni başlamış biri olduğun için altındaki motorun ve kendinin kapasitesini bilip ona göre kullanmanı tavsiye ederim. Motor kullananların çoğu genelde ilk başladıklarında kaza yapar. Motor almakla motorcu olmaya ilk adımını atmışsın, bence dediklerimi yaparsan bunun devamı da gelecektir. Yoksa ilk kazanı yapar ve motordan soğursun, ciddi bir kazada ölebilirsin bile. Motoru alır almaz, "olleey ben de artık motorcuyum" deyip gaza gelip biryerlere girme. Bu iş zaman içerisinde deneyimle yerine oturuyor. Motorun hayırlı olsun. Kazasız sürüşler...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
30 Temmuz 2006, 14:57
hoş geldin aramıza
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
30 Temmuz 2006, 15:11
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
30 Temmuz 2006, 17:52
-
30 Temmuz 2006, 17:56
-
30 Temmuz 2006, 19:30
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler