öncelikle REGAİB KANDİLİNİZ mübarek olsun.aranıza yeni katıldım,bu siteyi daha öncede biliyordum ama bu denli motosiklet sevdalısının bir arada ve her türlü sorunlarını paylaşacak derecede ve ücretsiz olması beni şaşırttı açıkçası,
öncelikle REGAİB KANDİLİNİZ mübarek olsun.aranıza yeni katıldım,bu siteyi daha öncede biliyordum ama bu denli motosiklet sevdalısının bir arada ve her türlü sorunlarını paylaşacak derecede ve ücretsiz olması beni şaşırttı açıkçası,
aleyküm selam
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
bugün üye oldum ve motorumuzu stamak için ilan verdim ve daha akşam olmadan 2 mail aldım.bu siteyi kurmakta az çok emeği geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUN
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Aleykümselam kardeşim kandilin mübarek olsun, aramıza hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
böyle birer birer hoşgeldin mesajları gelmesi beni duygulandırdı harbiden bi tuhaf oldum.saolun arkadaşlar
aleyküm selam.cümleten kandilimiz mübarek olsun
aleyküm selam
BENİ BİLİRSİN TATLIM, PEŞİME POLİSLERİ TAKMADAN YAŞAYAMAM!::evil::
aleyküm slm hoşgeldin aramıza seninde kandilin mübarek olsun
hoşgeldin arkadaşım. arkadaşlığın ücreti paha biçilemezEPRIL adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
ALEYKÜM SELAM
aramız hoşgeldin, umarım keyifli arkadaşlıklar hatta dostluklar kurarsın, burada
herşey ücretsiz hatta aktiviteler bile )))) eğer istanbuldaysan hemen bi bilet ayırt kendine okan bayülgen programından... aramızda görmek isteriz senide
HAYIRLI KANDİLLER BU ARADA
bu tabelayı ciddiye al gerçekten bi süre sonra siteye gelmeden gidemiyorsun netten.. allaha emanet ol görüşürüz sonra...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Hoşgeldin.Tüm türkiye'nin ve müslümanların regaip kandili mübarek olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
aramıza hoşgeldin eprilcim bende yeniim ama merak etme çok kolay ısınıosun bu güzel insanlara
her insanın eli, kolu, bacağı, ayağı, gözü, kulağı,, çift yaratılmıştır ama kalbi ise tektir çünkü eşini biz bulalım diye her iki teker sevdalısının kalbinin eşi öncelikle motosikletinin motorudur.
hoş geldin seninde kandilin mübarek olsun.
hoşgeldiniz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)