Garantiden gelen parça bedava ama...
Reklamlar
-
Öncelikle SELAMUN ALEYKUM
Foruma yeni üye oldum.
Aklıma takılan ve yeni başıma gelen bir olayın
cevabını bilen varsa lütfen yazabilir mi.
Bende 100 lük kuba motor var.
arka tekerleği sarmalayan kare şeklindeki demirin
vida kısmı kırıldı ve giderken motorun arka tarafı aşırı sallanıyordu
Bende motorcuma gittim o da garantiden parçayı istedi
parça bedava geldi ama motorcu 100 tl işçilik parası istiyor.
garantiye giren parçayı takarken motorcunun para isteme hakkı var mı...
Reklamlar
-
Kör oldum ama yine de cevap vereyim. Öyle bir hakkı yok, işçilik ücretini fabrika karşılıyor. Küba müşteri hizmetlerini ara durumu anlat ya da o çakal ustaya müşteri hizmetlerini arayıp soracağına söyle.
-
Merhaba,hoş geldiniz.Standart yazı tipini,rengini ve boyutunu kullanırsanız seviniriz.Garanti,garanti kapsamında olan parçaları ve bunların değişim ve tamir işçiliklerini kapsar.O yüzden parça değişimine para vermeyin.O tamirci bozuntusu çok diretirse Kuba Motor'un genel merkezini arayıp şikayet edin.
Mesaja çok uzun süre baktım gözlerimde ciddi görme kaybı var.İyi bir göz doktoru bilen var mı?
-
Moderatör
Hoşgeldiniz,
mesajı düzenledim, pek sevilmez buralarda öyle renkli cafcaflı mesajlar
-
orjinal halini merak ettim yav :D
-
CEVAP YAZDĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.BENDE KUBA MOTORU ARADIM BANA TAMİRCİNİN YANINA GİDİNCE TELEFON ETMEMİ SÖYLEDİLER.YAHU MOTORU ALALI 6 AY OLDU MOTORUN PARASINDAN FAZLA SİGORTASI RUHSATI PLAKASI AKSESUARLAR MOTOR PARASINI GEÇTİ VE GARANTİDEN PARÇA ÜCRETSİZ GELDİ DİYE SEVİNİRKEN İŞÇİLİK PARASI VERMEK KOYAR ADAMA NEYSE BUNU DA HALLEDECEZ İNŞAALLAH
-
nacar67900 adlı üyeden alıntı
CEVAP YAZDĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.BENDE KUBA MOTORU ARADIM BANA TAMİRCİNİN YANINA GİDİNCE TELEFON ETMEMİ SÖYLEDİLER.YAHU MOTORU ALALI 6 AY OLDU MOTORUN PARASINDAN FAZLA SİGORTASI RUHSATI PLAKASI AKSESUARLAR MOTOR PARASINI GEÇTİ VE GARANTİDEN PARÇA ÜCRETSİZ GELDİ DİYE SEVİNİRKEN İŞÇİLİK PARASI VERMEK KOYAR ADAMA NEYSE BUNU DA HALLEDECEZ İNŞAALLAH
inşallah sorunun çözülür birde büyük harf ile yazmazsanız iyi olur forumlarda bağırma olarak geçiyor
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
nacar67900 adlı üyeden alıntı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler