Dostum, geçtiğimiz haziran ayında bir heves ettim motosikletlere, senin gibi kafamda iki model: cbr 250 ve r25.
3 ay kadar ikinci el araştırdım ve bu sürede motor 3 defa Zamlandı :D
Artık ikinci elden vazgeçtim son zamdan etkilenmeden 19.500 TL’ye Bergama’dan son kalan motosikleti aldım.
Neyse, ben İzmir merkezdeyim; motor Bergama’da ve benim scooter dahil hiç tecrübem yoktu. Sağolsun bir arkadaşa getirttim motoru garaja koydum. Tabi ehliyette yok :D
O ara kursa gidiyorum, kursta ilk yuki200 lik motorla alışmaya çalışırken, dedim olmayacak bu iş. Sonra kursta günden güne alıştım motora. İlk direksiyon sınavında kaldım ikinciye anca geçebildim :D
Bu Arada r25 hala istirahatte
hiç dokunmadım.
Günden güne ekipmanda tamam olunca, İş yerinde trafiksiz alanda ufak ufak başladım alışmaya..Şimdi kendime güvenim geldi, lakin; buradan öğrendiğim kadarıyla “en tehlikeli” dönemdeyim.( kendine güven gelen=oldu bu iş diyen acemiyim)
O yüzden kaptırmak istemiyorum kendimi. Havalarda soğuk, yazın gelmesini bekliyorum. Yani şuanlık tatlı su motorcusum diyelim :D
Sözün özü; r25 kesinlikle muhteşem. Yaşım 32. Ama sana tavsiyem küçük motor tecrübesi bence daha iyi olur. En azından ölçülü gidersin. R25 gerçekten agresif. ( ya da ben daha büyüklerini tecrübe etmediğim için öyle geliyor :D)
Kazasız belasız sürüşler dilerim