çiçeği burnunda bir motorcu kızın ilk motoru için önerisi olan var mı?
çiçeği burnunda bir motorcu kızın ilk motoru için önerisi olan var mı?
Mahmut abi senmisin?
Gerçekse tonla konu var aramaya yaz oku
bu günlerde gelenin trol mü gerçek mi anlamak zor 125 cc bakın ablacım
Bol titreşimli olsun duke 200 ya da megelli 250r
mahmut abi mi
hhahaha yok değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:15 ----------
trol falan değilim . moptoru bunun için kullanmam teşekkürler
Albüm fotoğrafı da güzelmiş...
Google Görsel Arama
Ulan hiç ihtimal vermiyorsunuz di mi gerçekten bir hanım olacağına?
Bir iki tane gerizekalı ara sıra gerçekten trollük yapıyor diye her yeni trol ilan etmek ahmaklıktır.
Sorulan soruda, açılan başlıkta anormal bir durum var mı? Yok.
Varsa tavsiyen yap tavsiyeni, yok trol olduğuna inanıyorsan yazma ki azalarak bitsin.
Hoşgeldin ablacım, orantı olarak az da olsa sitemizde yaklaşık 50 kadın kullanıcı var aktif olarak. Bir çoğu cinsiyetini gizliyor ama, zamanla istediğin kadar bilgi ve teorik tecrübe edinirsin burada.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
teşekkür ederim. aynı pıoz şuan ki hedef
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
çok teşekkür ederim. insanlarda haklı trol ülkede yaygın olunca:İ) ama ben değilim yeni üye acemi motorcu diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
gizleme geeği duymadım. tanışmak için burda motorcular
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
fotoyu profil yapıytordum sanıyordum albümmüş onu beceremedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
25 yaşındayım boy 1.68 bütçe mak. 10bin
Ne tarz bir şey düşünüyorsun?
Vitesli mi ? Skuter mi?
motor çarşısı falan var mı çok acemiyim henüz nerden bakıyorsunuz motor?
Motor öyle pazardan armut alınır gibi alınmaz.
Önce ihtiyaç belirlenir, sonrasında ihtiyaca uygun modeller bulunur,belirlenen modeller içerisinden bütçeye en uygun ve içe en sinen motor araştırılır, eni, boyu, kilosu vb. bacak boyunun yetip yetmediği vs. Daha sonrasında sahibinden.com 'da takip edersin. Bütçene göre denk gelirde içine sinerse alırsın.
Ama bu iş motosiklet almak ile bitmez, ekipman, ve sürüş eğitimleri ile devam etmek gerekir. Ayrıca pahalı bir hobidir, ekipmanı, eğitimi, motosikleti, benzini. vb.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)