Annabel Smith is a new member of the forum motosiklet, very pleased to be acquainted and make friends to share everything in life with people. Especially learned from the forum.
Annabel Smith is a new member of the forum motosiklet, very pleased to be acquainted and make friends to share everything in life with people. Especially learned from the forum.
"motosiklet" yazmayaydın iyiydi.
Konu sahibinin neden uzaklaştırıldığını öğrenebilir miyim? Merak ettim de...
@zapalka
Sitenin adı motosiklet.net olduğu içinde mesajında "motosiklet" yazması gayet normal geldi bana. Ben de yurt dışı forumlarda tanışma kısmında veya post atarken "motosiklet" yazmıyorum, onların dilinde neyse onu yazıyorum.
Troll olur veya olmaz bilemem ama nedenini öğrensem çok da mutlu olurum.
Diyelim ki adam/kadın troll, daha ilk mesajında süresiz uzaklaştırıldı, çok da takmaz...
Peki ya gerçekten forumdan birşeyler edinmek adına aramıza katılmış olamaz mı?
advrider, xt660, f650.com vb birkaç foruma üyeyim, takip ediyorum ve soru sorup cevap yazıyorum. Daha ilk mesajımdan beni uzaklaştırsalar, dur bakalım ne oluyor diye düşünürüm.
Belki birazdan bir admin açıklama yapacak, diyecek ki, uzaklaştırılan üyenin ip'si şu şu üyenin ip'si ile eşleşiyor. Bu yüzden uzaklaştırdık. O zaman eyvallah derim. Ama kullanıcının profiline girince uzaklaştırma nedeni boş görününce "neden acaba" diye de sormadan duramıyorum.
evet ana dili ingilizce olan bir eleman bu foruma katılacak sonra da
- motor alıcam babamı nasıl ikna ederim
- ülkemizdeki ötv kdv oranları ve benzin fiyatları
- CG'ler nasıl kesilir biçilir cafe racer haline getirilir
- 250cc racing motorlar 190 yapar mı yapmaz mı
- Hondanın x,y,z modelleri neden memlekete gelmiyor
- Yolda üstüme sürdüler çok korktum
konularında ihtisas yapıp aldığı yararlı bilgilerle ülkesinde motosiklet hayatına daha bir güvenli daha bir bilgili devam edecek.
Hayaldi gerçek oldu. Birileri tetikçilikle suçluyordu bazı üyeleri, aha buyur.
Forumu yararlı bilgilerle geliştiremediğimiz konusunda size kesinlikle katılıyorum. Ama ilk cümlenize karşılık bir bilgi vermek isterim; Resmi dili ingilizce olan ülkelerin hepsi bizden gelişmiş diyemeyiz. Aşağıdaki listeyi kontrol ederseniz gerçekten bizden onlarca yıl geriden gelen ülkeleri görebilirsiniz. Ama istisnalar kaideyi bozar mı, bozmaz.
"250'lik motor 190 yapar mı?", "600'lükle başlanır mı?" konularını okuyup bir yere varamayacakları aşikar
https://www.wse.com.tr/blog/ingilizc...ugu-ulkeler/13
Bu da mı Turgetson?
Trolleri banlamıyoruz, Niye bunları barındırıyorsunuz oluyor, banlıyoruz, e belki trol değil ne biliyorsunuz oluyor.. Yakında kendimizi kesicez " Banlanan üyelerin forumda yeni üyelik almaları yasaktır "
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu sahibi forumdan uzaklaştırıldığı için konu kilitlenmiştir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)