Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Adım Cenk.Daha önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile girmiştim bu siteye çok hoşuma gitti.Artık aranızdayım.
Tekrar merhaba.
SYM 250 motorum var.Henüz 3200 km yapabildim.Üye olmadan önce bu sitenin en çok hoşuma giden yanlarından biri herkesin teknik konularda birbirini uyarması ve bilgilendirmesiydi.Şimdi benimde bir sorum olacak sizlere.Bu sorunla karşılaşan varsa ve cevap yazarsa sevinirim.
Bundan 3 gün önce gösterge panelinde OIL CHANGE ışığı yandı ve anadolu yakasında bir servise gittim.Yağ değişimi yapıldı fakat ışık sönmedi.Daha sonra kullanım kitapçığına bakma gereği hissedildi( çünkü ilgilenen ustanın hiç bir şeyden haberi yoktu maalesef)Neyse ingilizce olan kullanım kitapçığından ustamıza tercüme yaptık.Yağ değişiminden sonra ışık sönmez ise yağ filitresini temizleyin diyordu.Uzatmayalım onuda yaptık.Ama ışık yine sönmedi.Servisteki ustamız ne olduğunu anlayamadığını ve belki kullandıkça ışığın sönebileceğini söyledi.Gülerek ayrıldım servisten sinirlerim bozuldu.
Arkadaşlar bu tip bir sorun yaşayan varsa lütfen yazsın.Ayrıca Anadolu yakasında iyi bir Sym servisi biliyorsanız lütfen onuda yazın.
Teşekkür ederim.