Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İyi ve Mutlu Günler Dilerim Merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ns200
    Selamun aleyküm öncelikle arkadaşlar Kırklarelinde öğrenciyim edirneye 30 dk vs vs zaten buralarda olan kişiler bilir hızı severim fakat duracağım yeri bilirim kamp yapmayı ve yeşilliği severim fakat burada hiçbir motosiklet süren tanıdığım olmadığı için tek başıma kaldım yakınımda olan varsa beraber şehir şehir bile gezintiye çıkabiliriz düşünen varsa böyle birşey ve yakında kişiler varsa yorum atarsa konuşabiliriz bay bayan farketmez sorun yaşatmayacak kişiler lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Aleykümselam, hoş geldin.

Yesilligi severim demissin aklima bir hatiram geldi. Gelisin gulumsemeli olsun.

Bakirkoy meydan da bir arkadasimla yuruyordum derdimiz bostanci ido ya yetismek. Bir pazar gunu itis kakis meydan. Onumuzde komple yesil kiyafetli bir kiz vardi, buna laf atildi... yesilide severeim hooooeeeaa diye...

kiz drek bana bakti, ben mal mal bakmaya devam ettim kiza, ben demedim cankuş arka siraya bak dedim.. kiz ortaya seslendi.. yesili seven kim diye... sazan atladi.. hoooee benneaam ....

iyi dedi kiz, babana soylede de seni yesillik bi yere baglasin...bana da dondu cankus a bisey bulamadim ama hoştu dedi... Ayni anda organize olmus gibi kahkaha atan insani bir tek orda gordum.

ido falan iptal.....😂

neyse, tekrar hos geldin, yakinda silivri ye memleketime tasiniyorum. Biraz zorlarsak gorusebiliriz. İyi forumlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)