Herkese merhabalar,
Ben Antalya'dan Birkan 27 yaşındayım, bir onarım firmasında hasar danışmanı olarak çalışıyorum. 20li yaşlardan sonra hayatım arabalarla iç içe geçti, sürekli aldım yaptım bindim sattım yenisini aldım. Kar etme çabasıyla değil hobi olarak araba peşinde yıllarca koştum. Bunların yanı sıra 16 17 yaşlarımızda scooterlara heves duyup onlar için çalışıyorduk. Hussar, activia, beat, derken Gilera runner 180 sp'ye binmeye başladık. Sürekli kazalar yaptık serserilikle, düştük kalktık, krank kestik yaptıramadık binemedik, derken hayalimiz bizi kendinden soğutmuştu araba serüvenide bunların ardından başladı. Aktif olarak hala araba kullanıyorum, ama işe gidip gelirken yaşadığım hem trafik sıkıntısı, hemde yakıt pahalığı ( çoook yakan bir arabam var ) nedeniyle 6 ay kadar önce algısı vergisi yok hemde tipini çok tatlı bulduğum için gidip bir Honda Today 50 aldım. İşe gidip geliyordum, geceleri kulaklık takıp 20,20 dolaşmaya başladım tekrar beni motora özendirdi kız arkadaşımda ona Apollo adını koydu ve çok sevdi. onu ömür boyu satmayıp çocuğumuza hediye etme kararı aldık ve paketleyip eve koydum ) ama motor almam lazımdı. Hiç vitesli motor tecrübem yoktu fakat güzel bi motor olsun istiyordum. Sayfaları karıştıra karıştıra YZF R-125 ile karşılaştım ve yaklaşık 10 gün kadar önce gidip Bursa'dan aldım geldim bitane. Elim ayağım kısa sürede alıştı ve aktif kullanıma başladım fakat izlediğim videolar ve motor ekipmanları ile ilgili videolardan gördüm ki ekipmansız motora binilmez. Alpinestar mont, shoei kask, hjc kask, dainese sırtlık, alpinestars eldiven gibi bütçe zorlayan fakat güven hissi veren ürünlerle ekipman dizmeye başladım. Çevrede beni görüp 125cc motora biniyosun abartmışsın gibi yorumlar aldım fakat ben kendimi seviyorum zarar görmek istemiyorum ve Allah'ın izniyle belki cesaret edebildiğim taktirde yavaş yavaş büyütürüm. Frene basmaya korkuyorum, virajları dönerken zorlanıyorum şu an o yüzden bi korkum var ve büyük konuşmak istemiyorum kısacası bu şekilde yeniden motosiklet kullanıcısı ruhuna büründüm arabaya binmez oldum ) forumun yeni aktif kullanıcısı olacağımdan eminim herkesle teker teker tanışma fırsatımız olur umarım, sağlıcakla kalın.