Arkadaşlar merhaba ben aylin.Aranızda yeniyim sevgili "motor" yanlış yere park etmişsin dedi .Daha küçük abisi büyüyünce o da park edecek 3 gün sonra yani.Hem de yepisyeni 0 km bir yamaha xvs 650 a ile.Hadi karşılaşırız inşallah
Arkadaşlar merhaba ben aylin.Aranızda yeniyim sevgili "motor" yanlış yere park etmişsin dedi .Daha küçük abisi büyüyünce o da park edecek 3 gün sonra yani.Hem de yepisyeni 0 km bir yamaha xvs 650 a ile.Hadi karşılaşırız inşallah
kazasız güzel günler dilerim. hoşgeldin
hoşgeldin windgirl, hayırlı olsun motorun, ilk motorun mu?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
eh nediyelim darısı başıma yakında motoru alcam artık gün sayma moduna girdim
kazasiz belasiz ve bol gunesli gunler
Hoşgeldin windgirl, ağlama artık bak yeni motorda almışsın,herhalde o sevinç gözyaşları hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim, hatırlatmak için söylüyorum lütfen kasksız binmeyin,kullanma talimatında öleee yazıyoo
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
windgirl, hiç tecrüben yoksa önce başka motorlarla çalış da yepisyeni motorun iki günde pimpis olmasın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
drag star mıydı o motor
güzel
inş hayırlı olur
siss bar ve yan cantalarini ariyodum o motorun
en sonunda fuarda bi yer buldum
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
windgirl rüzgarınkızı'nın amerika şubesimi yoksa o musun
hoşgeldin allah kazasız belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin
Hoş geldin Windgirl. Aramıza bayan sürücülerin women riders yerine buraya katılmalarıda çok hoş bence. Umarım kazasız bir birliktelik yaşarsınız nice km.lere
İki tekerleküzerindeŞansınız ve mutluluğunuz daim olsun
Hoşgeldin sitemize,
yes bAbY HOsgLdIN
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Hoşgeldin arkadaşım .pişman olmayacaksın
hoşgeldin ve hayırlı olsun sen ve motorun kazasız mutlu yaşayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)