Slm.Ben bir üniversite öğrencisiyim.Adım Ozan,daha motorum yok ama başlangıç motorum için para biriktiriyorum.A2 ye yazıldım eylül gibi son sınav olan direksiyon sınavına giricem.Hepinize slmlar..
Slm.Ben bir üniversite öğrencisiyim.Adım Ozan,daha motorum yok ama başlangıç motorum için para biriktiriyorum.A2 ye yazıldım eylül gibi son sınav olan direksiyon sınavına giricem.Hepinize slmlar..
hoşgeldinn
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
hoşgeldinnn..... ehliyetle bitmiyo iş biliyosun di mi kendine iyice güvenmeden atlama trafiğe anlaştık mı** hoş rüzgarlı sürüşler şimdiden
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
hoş geldin arkadaşım
hosgeldın aramıza.
umrım ıstedıgın motora sahıp olursun.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Merhaba;
Aramıza Hoşgeldiniz...
aramıza hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin dostum
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
hoş geldin arkadaş kalıcı olman dileğiyle. .ehliyeti baştan almanda çok çok iyi olmuş .forumda güzel vakit geçirirsin inşaallah.
Kardeş hoşgeldin meslektaşız
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hoşgeldiiiiiinnn
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Aramıza
Forum kurallarını okumak istiyorsan tıklayabilirsin
Kan gruplarına kayıtlı olanlara bakmak ve eklemek için tıklayabilirsin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Aramıza hoşgeldin
Umarım kalıcı ve aktif olursun
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)