Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

İZMİRDEN KİMLER VAR!!!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    bikehoper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT-250(zeki,çevik ve ahlaklı)
    Costantine, DOSTUM bilgin için tşk.Bende aslen merterliyim.İzmirde iklim müsait olduğu için motora heveslendim ama işlerimin yoğunluğu arasında motor sorunlarıyla uğraşmak istemediğim için kara vermekte çok zorlanıyorum.Zaten çevremden bir kişi bile almamı onaylamadığı için karar vermek dahada zorlaşıyor.Biz demiştik durumuna kendimi düşürmek istemiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yahu ege bölgesinde yaşıyoruz izmir gibi bir şehirdeyiz ve bu buluşma ve gezi olayları istenbulda daha iyi organize oluyo neden??? gerçekten eyyy izmirliler uyanın yaaaa bir araya gelmek bukadar zor değil bende izmir ksk liyim bostanlıda oturuyorum akşamları kumrucu şevki nin önünden sık sık geçerken görebilirsiniz hadi ne duruyosunuz??

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    _volki_, msn: batucan88@hotmail.com
    istersen bu işin altından beraber çıkalım...
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

kaskkafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    karşıyaka aksoy, mondial mct250. ben de buradayım...

BrendD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar ben de izmir denim. Denizmen/Üçkuyular.
    Birkaç arkadaş, çevrenin tepki göstermesinden dolayı motor alma konusunda çok ikilem içinde kalmışlar. Ben de aynı durumdayım. Gözü kapalı 5 milyarlık senedime kefil olan arkadaşlarım bile ben motor alıcam deyince 3 milyarlık senede kefil olmak istemedi. Herkes ölüp gideceğimi düşündü ve zan altında kalmak istemediklerini ifade etmeye çalıştılar. Bir arkadaşım baba gel sana moto değil de araba alalım diye teklif etti. Yahu ben araba istemiyorum. Chopper istiyorum. Malesef zaten kendi halimizde bile kararsızken bir de çevre aşırı tepki gösterince işler alt üst oluyor. Bir de aslen motor satan dükkanlar kredi kartına falan veriyorlar. Birkaç mobilyacı var motor satıpta senetle veren. Mesela benim gönlüm Keeway SP de . Bunu hiçbir mobilyacı satmıyor.
    Neyse forum konusuna dönecek olursak, ben sizlerle buluşmayı gerçekten çok isterdim. Malesef motorum olmadığı için bunu yapamıyorum..
    Sağlıcakla kalın.

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Brend motor hocam cruiser hemde !. Bosver arabayı aL sen motoru bende alamadım daha izmirde kordonda turlarız deri cantalar deri aksesuarlar, rockda calıcam motora bi ayar cekicem , mavi sakal eşliğinde akarız ortamlara Alıcam yakındır. Hayırlısı
    Comfirmation Bias

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ben kaç gündür yırtınıyorum toplayalım izmirlileri diye ipleyen yokki... yarın sabah 11.00 da karşıyaka nikah salonu önünde toplanılıyo gelenler var son duyurudur bu gelene eyvallah gelemeyene başka zaman görüşmek üzere

_volki_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    egeknn mesajını yeni okudum o yüzden 26.09 da gelemedim eğer hafta sonu ayarşarsak sizlerle tanışmak isterim batucan senden naber nasıl gidiyor hayat

romulosus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkese selam... umarım birgün tanışırız..İzmir üçyol civarındayım..

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    volki batucanla haberleşiyoruz msn adresim var onda cep numarasını da aldım sende ekle benim msn mi haberleşelim tanışalım

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler