Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

İZMİRDEN KİMLER VAR!!!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    smilesdragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam.ybr125 sattığımdan beri üzüntülüyüm.500cc bir Motor almak istiyorum aslında ama avrupa sitelerindeki makinaları görünce alasım gelmiyor.Nerde Honda bayicileri kardeşim.Uyanın millet harıl harıl motor peşinde bunlar motor getirmiyorlar ya...(Honda CBF 500 güzel bi makina saygılar)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam tekrar selam. Bi süredir yazamıyordum Ev tasınma durumları is arama derken sonunda izmire yerlestim 3 yoldan bi ev tuttum tanısma ve bulusma olayını ayarlayalım bi ara. Motoruda ilk fırsatta alıcam keeway superlight 150 lik olucak sanırım. Sevgiler izmir den.
    Comfirmation Bias

_volki_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar 5 aydan beri kimse tanışmadı mı?
    yeni üyeyim ve gördüğüm kadarıyla izmirin 1 organizatörü yok
    istanbuldaki arkadaşların gezi fotolarını inceledim harika eğlenmiş görünüyorlar
    önümüzdeki baharın ilk ayları izmir olarak bombayı patlatacağız ve müsadenizle de
    organizasyonu ben ve arkadaşım erhan üstleneceğiz.
    ancak bahardan önce bi kaç tanışma toplantısı düzenlemek istiyorum
    ben izmirli olarak herkesin yeterince ilgi göstericeğine inanıyorum
    (gerçi batuhan arkadaşımız izmir grubunu birleştirmek için baya bi çalışma yapmış bence birlikte olursak daha iyi şeyler yapabiliriz)
    Teşekkürler

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    _volki_, batuhan değil batucan neyse valla sende bişiler yapmaya çalış ama bu izmir grubunda hareket yok nolcak bilmiyorum...
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rEnE, demişki;
    Constantine, hocam o zamana kadar motoru alamazsam senin Jinlun a artcı olurum ama
    Artçım ve sevgilim stelladır Ama buluruz sana bi motor dostum

solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    Arkadaslar varmi bulusma yakin gelecekte?

stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    bikehoper
    stella, senindemi motorun yok
    izmirin neresindensin?
    evet motorum yok karşıyaka - bostanlıda oturuyorum

bikehoper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT-250(zeki,çevik ve ahlaklı)
    benimde motorum yok karşıyaka - girnedeyim.Ama almak için araştırmadayım.kışa doğru girmemiz,markaları kıyaslayacak çevremin olmaması düşündürüyor.onun için siteye kaydoldum.sen motor almayı düşünüyormusun.arkadaşların arasında fikilerine ve bilgisine güvendiğin kişilere soruyormusun?pahalı japon mu?daha ekonomik çin montajlılarımı?çinlilerin hangisi?
    crusıer düşünüyorum ama uzun yoldada 100 km hıza mecbur kalmak istemiyorum.

Motosikleti
    Costantine, dostum izmirde jınlunin karşıyaka tarafında servis ve bakımı varmı?nerede?memnunmusun?motoru tavsiye edermisin?su soğutmalısı daha iyi diyorlar ne dersin.cevaplarsan tşk.

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Ben de İzmir'deyim.

bikehoper,

Jinlun bayi ve servisi bayraklı adliyenin karşısında.

Motosikleti
    derin, girne veya bostanlı,tarafında varmı?Bu arada adınızmı derin gözlerinizmi?

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    İzmir'de gittiğim ve bildiğim tek servis bu.

Bu arada nick ve avatar seni yanıltmasın, Derin kızımın ismi, gözler de Evanescence grubunun solisti Amy Lee'ye ait.

Motosikleti
    gözler gerçekten etkileyici.jınlun almayı istiyorum ama yeni bir marka olmasından dolayı korkuyorum.sonuçta motor hevesimin işkenceye dönmesini istemiyorum.su ve hava soğutmalı arasındaki farkları araştırıyorum.(farklı formlardan)fakat hep kısır tartışmaları okumak zorunda kalıyorum.teknik ve faydalı konuları araştırabileceğim bir form veya adres varmı.tşk.şuanda regal raptor sayfasını okuyorum(hep beygir gücü veya hızla ilgili başka birşey yok.)

Motosikleti
    bu arada benim kızımın adıda nazlı 7 yaşında

Motosikleti
    bayraklıdaki servisten ve faturasından memnunmusun?mondial servisimi yoksa jınlun servisimi?

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Ben ilk motorumu alırken (Jinlun) epeyce bir araştırma yapmıştım. Şu anda hem jinlun hem de mondial kullanan biri olarak jinlun'un daha iyi bir marka olduğunu söyleyebilirim. Özellikle "expert" nickli arkadaşımız ki jinlun'u ithal eden ICM makina şirketinin oldukça yetkili bir temsilcisi olduğunu düşünüyorum; hiç bir sorunumuza ilgisiz kalmadı ve çözmeye gayret gösterdi.

Su soğutma olayına gelince, ben çok önemli bir şey olmadığı düşüncesindeyim, ne de olsa çok iyi markaların çok tutulan modelleri hava soğutmalı olabiliyor. Ayrıca su soğutma sistemi motora eklenen artı bir sistem, onun da artı arıza yapma ihtimali ile sorun çıkma şansı daha çok olur diye düşünüyorum. (Arabada klima yoksa, klima arızası da olmaz, gibi)

Ben jinlun'un scooter modelini tercih ettim. Şu an çok memnunum. Servisteki arkadaşlar da arkadaş canlısı kişiler.

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam ben Cankaya'da bi Regal raptor bayi buldum. Adam 3900 dedi peşin trafik hariç. Yuh dedim napıyosun. Maximuma taksik yaparız 12 ay ödersin 3 ayda fazladan ödersin dedi 4600 mü ne oluyo oda yanlıs hesaplamadıysam, dedim cok demiyomusun, Denizli'de 3600-3700 bu motor dedim. Burda böle dedi. Simdi Keeway superlight 150 nin bayisini arıyorum izmir'de bilen arkadaslar PM atarsa memnun olucam
    Comfirmation Bias

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bikehoper,
    Costantine, dostum izmirde jınlunin karşıyaka tarafında servis ve bakımı varmı?nerede?memnunmusun?motoru tavsiye edermisin?su soğutmalısı daha iyi diyorlar ne dersin.cevaplarsan tşk.
    Ben istanbuldayım.motorum 7500 kmde çok memnunum.3 kez ayvalık yaptım döndüm istanbula.İşlerimi burda toplayıp sevgilimi ziyarete gelicem 1 ekim gibi bir aksilik olmazsa.İstanbul trafiğinde bile su soğutmalısına ihtiyaç duymadım uzun yoldada.Ama her jınlun kullanan arkadaşım benim kadar şanslı çıkmadı.

_volki_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    batucan isim yanlışlığı için pardon bence izmir grubunu toplamak için yaklaşık bir ay sonrasına ortak bir tarih verelim gelmek isteyen zaten gelir önümüzdeki bahar ayından itibaren gezilere başlarız önümüzdeki bahar diyorum çünkü şubat mart gibi bir jinlun 150 düşünüyorum

HAYDİ İZMİR TAKIMI KURALIM ARTIK

solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    Bende yeni bir regal raptor bayii gordum. Eski tekel birahanesi var ya ondan hemen iceri donunce bornova otobus duraklarina dogru. Bi gidin bakin isterseniz.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler