Merhabalar 3 gun once honda msx motorunu aldim ☺ İsmim sılay motorlarla ilgili cok bilgim yok ama bu site sayesinde bilgilenecegimi dusunuyorum simdiden tesekkurler herkese
Merhabalar 3 gun once honda msx motorunu aldim ☺ İsmim sılay motorlarla ilgili cok bilgim yok ama bu site sayesinde bilgilenecegimi dusunuyorum simdiden tesekkurler herkese
Hoşgeldiniz..
Ufak tekerlekli olduğundan boyu 1.70ve kısa olan herkes için görüşü olan hoş bir model
155 boyuma tam oldu ☺️ Foto aticaktim ama beceremedim
Şu adrese yükleyin sonu . jpg biten kodu buraya yapıştırın
http://postimages.org
hoşgeldiniz..
bizim küçük canavarlar her geçen gün artıyor.
Hoşgeldiniz büyüyünce ne olacak?
çok tatlı bir motosiklet seçmişsiniz hayırlı olsun
Tekeriniz duz bassin.
Ben 180lik boyumla kullaniyorum ve halimden cok memnunum :D
öyle bi motora ve renge o sinyaller gitmemiş kafayla alakasız
Hoşgeldiniz, güle güle kullanın.
Motoru görünüş olarak beğenip (14 inch tekerler var) parası yetmeyenler az daha beklesin
aynısı (kopyası) 150cc motor rn180 adı ile rks markası getirecekmiş ne kadar kaliteli ne kadar titreşim olur bilemiyorum..
http://www.rksmotor.com.tr/touring/rn-180
11.500 tl honda msx 125 //Rks rn180=....
not:kalite karşılaitırması yapmıyorum benzerlik görünüm ve belki 5-6.000 tl olursa tutulur
bu markalar (Yuki-Arora-Rks-Mondial) taksit senetle beyaz eşya bayilerinden alınabilen marka-modeller
parası olmayanlar için alternatif..dikkat: bu markalar kaliteli demiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
motorunuz yeni pahalıda mutlaka koruma demiri-takozu taktırın insanlık hali kayar-düşer bozuk yolda devrilir vb...
Neyi Secersen Sec Aklın Hep Secemediginde Kalır !!!.Her Seçiş Bir şeyden Vazgeçiştir.
Rahmetlinin (aea) söz konusu motoru inceleyip tanıttığı bir videosu vardı. Rahmetli kayıp düşmüştü. Galiba tekerlekler küçük olunca kayma ihtimali artıyor. Fakat bu tip motorların benzini kokladığını biliyorum
Merhaba
Kazasiz belasiz kullaninn
hayırlı olsun, tekeriz düz bassın
özellikle makinenin sesi çok tok geldi bana, içinde küçük bir canavar yatıyor gibi
arka lastiğin havası inik geldi bana, teslim ederken basıncları kontrol etmemişler sanırım. ön arka 29-29 psi basınç olması lazım serviste veya benzinlikte havayı kontrol edin.
Hayırlı olsun.Motosiklet güzel, ama ekipman olmamis.
İndirimde boyunuza göre kaliteli ekipmanlar bulabilirsiniz, eğer yoksa ilk işiniz olsun derim..
Dizlik+Kask şart aman Allah korusun ip üzerinde gider gibi motosiklet sürmek trafikte siz önleminizi alında
Nasil nerden yapabilirim hic bilmiyorum aslinda değişik seyler istiyorum mesela grenajla cok guzel olmus motor ama nasil yapilir bilmiorum arastirmak lazim bide bayanim hafi hayirlisi bu isler zor 😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
Tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Altin elbiseli adammi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Tabikide ekipmansiz binmem o sadece alirken verilen bir pozdu. Ls2 nin sharptan dort yildiz alab kaskini aldim bugun geldi daha elime bide disk kilidi aldim alarmli diger eksikleride tamamlayip o şekilde bismillah diyecegim motora
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Tesekkurler ☺ Cok sagolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Bilen arkadaslar birde bakim icin bana bilgi verirseniz sevinirim. 2700 de motor bakimi yaptirmalimiyim 4000 beklemelimiyim bide bu bakimlarda neler degisiyor bilgi verirmisiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)