iki teker sevdalılarına merhaba
Reklamlar
-
12 Ağustos 2017, 12:15
Selam;
40 yaşındayım bugüne kadar hiç motor kullanmadım,çevremdeki motorcu arkadaşların tavsiyeleri ile motora merak saldım. ilk önce B Sınıfı ehliyetimi A2 yükseltmek için bir sürücü kursuna yazıldım. Çevremdekilerin tavsiyesi üzerine AEA dediği gibi "sukuter" ile başlamak istiyorum.
Araştırma ve tavsiyeler üzerine 125cc -150cc arasında Honda PCX yada Yamaha Nmax bakıyorum.
ilk başlangıç olarak doğru ve etkin bir şekilde nasıl öğrenebilirim kursun vereceği pratik direksiyon eğitimi direksiyon sınavı için yeterli olur mu?
Reklamlar
-
12 Ağustos 2017, 12:55
Öncelikle Hoş geldiniz..
Şehir içi hem vitesli hem Scooter kullandım.
Scooter çok çok daha pratik koltuğu daha iyi titreşim olayı yok..
Yolların durumuna göre ; büyük tekerlekli modeller Tavsiye ederim 13-14-15-16jant el arabası gibi ufak tekerlekli (10 inch) Uzak durun..
Eğer ucuz yollu kaliteli olsun derseniz
✓Tvs wego 5-6000
✓Tvs Jüpiter modellerine bakın..
Alternatif olarak
✓Kymco
✓Sym
✓Piaggio Medley-Liberty var...
İlla 2sinden biri ise ABS olduğundan Yamaha nmax diyorum 150cc olan
-
12 Ağustos 2017, 13:26
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
-
12 Ağustos 2017, 13:56
Abim..
Hoşgeldiniz..
Eğitim konusu hakkında bişeyler diyemem ama
Pcx hakkında sorucaklarınız varsa yardımcı olabilirim.
14 ay kullandım, o benim minik aşkım.
Selametle..
-
12 Ağustos 2017, 15:55
eğitim konusunda kursa kayıt olmadıysanız motto akademi tavsiye edebilirim, malum bir çok sürücü kursu sınavı geçmeye yönelik eğitim veriyor, günlük kullanımda yeterli seviyeye getiremiyor kursiyeri.
scooter için ise hem altın elbiseli adam'ın karşılaştırma videosunda da bahsetiiği gibi, hem de daha geçen ay bir arkadaşıma test ederek karar verdiğimiz gibi, nmax biraz daha şehil, teknolojik, performanslı ama sert, PCX biraz daha ekonomik ve konforlu 40 yaş civarı gereksinimleri öncelikli olduğunda biz pcx tercih ettik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)