Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Selamlar

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Merhaba arkadaşlar. Onca senelik dört teker zulmünden sonra aranıza Inazuma F (2016 mavi beyaz) ile katılıyorum. A2 fark için şu günlerde mtsk sınavına gün sayıyorum. Henüz motosikletle (sürücü kursu eğitimleri hariç) deneyimim 0km
    Ayrıca ileri sürüş eğitimi almadan trafiğe çıkmayı düşünmüyorum bile. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım olabilir. Hangisine gitmeli vs...

Motoru daha çok işe gidip gelmek ve uzun yol için genel amaçlı kullanmaya yönelik tercih ettim. Boyu boyuma huyu huyuma diye düşündüğümden inazuma f uygun geldi. Boyum 1.86 kilo 90. Yapı olarak gövdem uzun. Bu durumda rüzgara fazla maruz kalmamak adına F modeli daha uygun olabileceğini düşündüm. Yine de camın yetersiz olacağından eminim aslında. Ne kadar kaçınsam kardır.
    Otomobil kullanırken bile uzun yolda çoğu zaman 120 140 kullandığım için bu motorun performansı benim için yeterli görünüyor.
    Artçılı da kullanacağım için her iki yönden de rahatlık ve malzeme kalitesini düşününce doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.

Herkese emniyetli sürüşler dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Hoş geldiniz hayırlısı olsun.
    Tnt 250'de güzel bir motor Ona da bir bakın isterseniz.Her şeyden önce Ekipmanları tam dizin. Motor alırken güzel bir kilit parasıda ayırın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Teşekkür ederim yusufkalaz. Motorun ödemesini yaptım aslında. Plakayı bekliyorum. Ekipmanları da aldım bir yandan. Aparmanın kapalı garajı mevcut. İş yerimde de güvenlikli bir otopark var. Şimdilik alarmlı disk kilidi aldım zincir için ne alsam diye bakınıyorum aslında.

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Alıntı 0km adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim yusufkalaz. Motorun ödemesini yaptım aslında. Plakayı bekliyorum. Ekipmanları da aldım bir yandan. Aparmanın kapalı garajı mevcut. İş yerimde de güvenlikli bir otopark var. Şimdilik alarmlı disk kilidi aldım zincir için ne alsam diye bakınıyorum aslında.
    Kapalı garaj varsa Sıkıntı yok o zaman hocam. Ama yine de disk kilidini ile zincir kilidiz iyi olsun her yerde kapalı park yeri bulamazsınız.
    O zaman haydi hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)