selam arkadaşlar... hepiniz gibi bende bir motor sevdalısıyım. bu siteyi rastgele buldum. umarım ii dostluklar oluşur.
:joker:
selam arkadaşlar... hepiniz gibi bende bir motor sevdalısıyım. bu siteyi rastgele buldum. umarım ii dostluklar oluşur.
:joker:
yok malesef. ama çok istiyorum. istemek başarmanın yarısı değilmidir zaten
hoşgeldin!benimde motorum yoktu bu siteye üye olduğumda!ama 14 nisanda gelecek motorum!seninde muhakkak olur eğer buraya fazla takılırsan çünkü forumlarda konuşulanlara fransız kalmak çok sinir bozucu!hadi bol şans!
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
hoş buldum. teşekkürler..
Üzülme canım, seninde olur.
ufak birşeyle başla.sonra da büyüt.Böyledir bu işler.
bakalım.. olacak olmalı..
benimde motorum yok ama çok yakında olacak izmirden bir kişinin daha katılması ayrıca keyif verici....
hoşgeldin nilom. benimde henüz motorum yok ama yakında alıyorum. birde ne alacağıma karar verebilsem...
photographist,
selam dostum sende teknede var galiba şöyle bi tekne dolusu izmirli olursak forumda,bi urla turu yaparız demi en kralından
benim tekne en fazla 5 kişi alıyor ama forumdaki izmirliler toplanacak olsun tekne kolay, adalar turu yaparız çalgılı eğilenceli.... Urla'da motorları park edecek yer de ayarlarım ben sorun değil....
cok severim abi ben öyle oooofffffff helecenlandım bak şimdi içim böyle hop hop etti böyle bi organizasyonda olmaktan gurur duyarım abi!şöyle toplanabilirsek güzelce neden olmasın
benim de henuz motorum yok ama en kisa zamanda olacak. Izmir de bi atraksyon olursa beni de sayin
eolcum, herkes kendi başlığında hoş gelsin lütfen
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
evet evetg hoşgeldin,bende hoşbuldum.dün katıldım.ahhh işte yaaa benimde motorum yok ama çok motoru olan arkadaşım var bu da birşey yaaa oleeeee izmirliler gruplaşmışl,yokmu aranızda bir samsunlu?
nilom, hoşgeldin
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
photographist,
selam dostum. izmirlileri topladıkmı bi yere kim tutar bizi.. oy oy oy oyyyy
ice300, hoş buldum. çok eğlenceli biyer burası yaaa
kudo, hoş buldum.. valla seni bilmem ama ben şöle enduro tipi istiyorum. alacaksın çadırını bineceksin motoruna denizi olan bi yerlere her hafta sonu kampa gideceksin...
jadesam, sende hosgeldin.. :geek:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)