Yeni Aldıgım YBR 125 ile aranızdayım herkese selam ilk uzun gezimi kısmetse bu hafta yapacagım 10 gün izin aldım fırsat oldukça resim de atarım efm saygı ve sevgilerimle.
Yeni Aldıgım YBR 125 ile aranızdayım herkese selam ilk uzun gezimi kısmetse bu hafta yapacagım 10 gün izin aldım fırsat oldukça resim de atarım efm saygı ve sevgilerimle.
Hayırlı olsun.. havalar sıcakta olsa mutlaka kask olsun..sağdan sollama yapmayın
Merhabalar
Hayırlı olsun motorunuz. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler
Özellikle şehir içi asfaltımız çok kötü aman dikkat. Ekipman da ne varsa giyin. Asfalt yandığından iyidir terlemek
Çok teşekürler efm tavsiyelerinize uyacagım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
Teşşkürler efm tüm tavsiyelrinize uyacğım ne de olsa yeni sürücü olark tavsiylere ihtiyacım var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
Çok sağolun efm eilimden geldiğince dikkat edecegim inşallah yine aranıza gelirim inşallah.Kalın sağlıcakla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Kask ve diğer ekipmanlar tamam efm inşallah kazasız belasız yine aranıza dönerim kalın sağlıcakla.
Hayırlı uğurlu olsun
Sana tek nasihatim
HIZLANMAK KOLAYDIR
DURMAK ISE O KADAR KOLAY DEĞİL
Bunu motor felsefenin basina yaz
Yaz ki uzun süre zevkle kullanasin.
Aklindan cikartma diye buyuk yazdim
Umarim beyninde yer eder .
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)