merhabalar
uzun süredir takip ettiğim ve nöbetlerdeki gecelerimi forumdaki konuları okuyarak geçirdiğim MT ye nihayet üye oldum.
uzmanlık alanımda foruma katkıda bulunmak isterim.ben bugüne kadar forumdan çok faydalandım.
merhabalar
uzun süredir takip ettiğim ve nöbetlerdeki gecelerimi forumdaki konuları okuyarak geçirdiğim MT ye nihayet üye oldum.
uzmanlık alanımda foruma katkıda bulunmak isterim.ben bugüne kadar forumdan çok faydalandım.
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
uzmanlık alanım acil tıp
halen gata acil tıp ad da görev yapmaktayım
ooof geceler sıkıcı yaa bi gezi falan filan bişeyler yapabilsek
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
sizleri acil servislerde görmemek dileği ile; acil serviste en son gördüğüm vakayı anlatayım: hikaye klasik. motorcu yolun sağından,(park etmiş araçların solundan gidiyor). ayna alışkanlığı olmayan bir sürücü (.....) kapıyı lönk diye açıyor, motorcu kıvırıyor ama bacağını kapıya takıyor. hafif bir kanama görmeleri üzerine acil servise motorcu kendi imkanları ile geliyor. pantolunu çıkardığımız zaman motorcu çok şaşırıyor, çünkü yarası ummadığı kadar büyük. 7-8 cm büyüklüğünde 2 cm derinliğinde ciddi bir doku kaybı var. arkadaşını plastik cerraha ihtiyacı olacak kadar parçayı arabanın kapısında bırakmıştı sanırım. elimden geleni yaptım. bir daha da görmedi.inşallah iyidir.
aman kapılara dikkat.
bir daha da görmedi.
QUOTE]
bir daha da görmedim diyecektim.
Abi hoşgeldin umarım bi daha öyle kazalarla ne siz karşılaşırsınız nede herhangi bi motor sürücüsü
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
elimden geldiğince yardım ederim.
belkide acil durumlarda ve kazalarda müdahale ile ilgili,bilgi niteliğinde bir bölüm açılması fena olmaz.
söyle resimlerle ilk yardım kursu gibi ama sürücü kurslarında anlatılanlar gibi sıkıcı olmayacak...
grup yöneticileri ne der bu duruma?
hoşgeldin kardeş gerçi bende yeni geldim ama sanada hoşgeldin demek boynumuzun borcu
Aramıza hoşgeldin
Umarım kalıcı ve aktif olursun
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
hoş geldin arkadaşım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)