İstanbul-Üsküdar'dan Herkese Selamlar
Reklamlar
-
Merhabalar adım Doğukan İnşaat sektöründe çalışmaktayım. Uzun yıllardır motosiklet kullanmak istiyordum ve artık buna ehliyete başvurarak bir başlangıç yaptım. Siz değerli ve tecrübeli üyelere bir kaç sorum olacak ;
1. Öncelikle ehliyete yazıldım ehliyetimi aldıktan sonra motor almak için hiç bir acelem yok bu yıl tamamen motosiklet eğitimi , kask-mont-koruma malzemelerini alacağım.
2. 1.90 boyunda ve 100 kg ağırlığındayım motosiklet önerileriniz neler olur ? ( nedense Super Sport tarzı motorlara sığmayacağımı ,üzerinde büyük duracağımı düşünüyorum )
3. Mont-Kask ve Koruma malzemelerini en uygun nerelerde bulabilirim önerebileceğiniz mağazalar var mıdır ?
4. Ve en çok takıldığım konu kapalı otoparklı bir yapıda oturmuyorum motor güvenliği açısından ne yapabilirim ? Ayrıca motorlara kasko yapılıyor mu ? Yapılıyorsa örneğin 30.000 TL değerinde bir motorun çalınmayı da kapsayan poliçesi ne civarlarda ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim. İyi günler.
Reklamlar
-
Kadıköy'den hoşgeldin diyeyim o zaman kardeşim.
1. En doğrusunu yapıyorsun. Eğitim alman sana ileride gayet avantaj sağlayacak.
2. Motor önerisi olarak scooter da olabilir, naked da. Ama asıl senin motosikleti ne amaçla kullanmak istediğin önemli.
3. Kadıköy'de Motomax ve benzeri mağazaların hepsi aynı yerde sayılır. Koşuyolu tarafında Rapi var. Bu mağazaların kampanyalarını takip edebilirsin. Yurtdışından getirtme opsiyonu da var ve uygun teklifler bulduğunda gayet iyi çözüm olabilir.
4. İyi bir zincir, alarm ve kasko üçlüsünü kullanıyorum. Yani evet motosikletlere kasko yapılıyor. Ben sıfır Duke 390 için 950 TL civarı ödedim kaskoya. Fiyat oranı da 24-25 bin civarında diye biliyorum şu an.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)