hepinize selamlar. motosiklet merakımı pratiğe geçirmek istememden dolayı biraz geç de olsa arkadaşlarım aracılığıyla üye olma fırsatı buldum.
hepinize selamlar. motosiklet merakımı pratiğe geçirmek istememden dolayı biraz geç de olsa arkadaşlarım aracılığıyla üye olma fırsatı buldum.
hosgeldın
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoş geldin arkadaşım.sen de benim hemşehrim sayılırsın.bizim hanım Giresunlu dolayısıyle biz de tabii.çok geldim gittim oralara.sen neresinde oturuyorsun.Çarşıda mı?Hastaneye doğru mu?sanayinin o taraflarda mı?ne tarafta acaba?
saolun arkadaşlar ...
hoş geldin
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin iyi ki dc-9 tipi bi uçağın yokmuş.
SErtackES adlı üyeden alıntı
yahu Ford bayisinin üstünde Türkpetrolün karşısında bizim akraba oturur.Benim ev de çarşıda minibüs duraklarının karşısında köşedeki apartmanda.
hoşgeldin aramıza kardeş hadibakalım ne diyelim şimdiden hayırlı olsun hooooobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buda benim slm mın ok
saolun arkadaşlar hepinizz...
hoşgeldin!!:....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hoşgeldin hocam..
Aramıza
Forum kurallarını okumak istiyorsan tıklayabilirsin
Kan gruplarına kayıtlı olanlara bakmak ve eklemek için tıklayabilirsin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
.... . . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)