40'ında başlıyoruz, hayırlısı...
-
19 Haziran 2017, 14:02
Herkese merhaba, ismim Hakan. 40 yaşında 5 senelik motor ehliyeti sahibi ama senelerdir sadece yazlık mekanlarda scooter kullanmış birisiyim. İstanbul’da motora başlamaya karar verdim. Hayırlısıyla bu hafta başlıyorum. Ekipmanlar tamam sırada Cbf-150 var başlangıç için.
Reklamlar
-
19 Haziran 2017, 14:06
Yaşın verdiği olgunluk ile, güzel bir kişi kazandık sanirim camiaya
Cbf 150 gayet yerinde bir tercih, kazasız belasız, iyiki vermişim dediğiniz bir karar olur umarım
-
19 Haziran 2017, 14:18
MrMud adlı üyeden alıntı
Yaşın verdiği olgunluk ile, güzel bir kişi kazandık sanirim camiaya
Cbf 150 gayet yerinde bir tercih, kazasız belasız, iyiki vermişim dediğiniz bir karar olur umarım
İnşallah, teşekkür ederim.
-
19 Haziran 2017, 14:22
Hoşgeldiniz kazasız belasız dönsün tekerler.
-
19 Haziran 2017, 14:30
İstanbul trafiğinde vitesli motor sıkıntı olur, büyük hacimli bir scooter tercih etmelisiniz.
-
19 Haziran 2017, 14:36
hakansamsa adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba, ismim Hakan. 40 yaşında 5 senelik motor ehliyeti sahibi ama senelerdir sadece yazlık mekanlarda scooter kullanmış birisiyim. İstanbul’da motora başlamaya karar verdim. Hayırlısıyla bu hafta başlıyorum. Ekipmanlar tamam sırada Cbf-150 var başlangıç için.
Yaş 42. Başlayalı 1 seneye yakın oldu. Hoşgeldin kardeşim.
Vitesliye alışmak, eğitim alırsan zor değil, yine de 150cc seviyesinde gideceksen scooter ile daha rahat etme durumun var.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
19 Haziran 2017, 14:38
Camiaya hoş geldiniz, hayırlısı olsun.
Ben de 33 yaşında başladım bu işlere....özetle sıkıntı yok
-
19 Haziran 2017, 14:53
50 de olur 60 da.. motosikletin yaşı olmaz. Sadece 70 ve uzeri kendine yakistirip binecek motor bulamayabilir.. o kadar..
-
19 Haziran 2017, 15:05
hknzrdm adlı üyeden alıntı
Yaş 42. Başlayalı 1 seneye yakın oldu. Hoşgeldin kardeşim.
Vitesliye alışmak, eğitim alırsan zor değil, yine de 150cc seviyesinde gideceksen scooter ile daha rahat etme durumun var.
Valla amacım ve hayalim 660 tenere, her ne kadar piyasadan sıfırı kalkmış olsa da. Boyuma posuma ruhuma en yakın hissettiğim alet bu. O yüzden vitesliyle başlıyorum. Ayrıca bu sene olmasa da seneye her gün git-gel 70 km Kurtköy-Kavacık yapacağım. Xmax tarzı scooter'lar çok pahalı, 1 sene kullanıp satmak için. Cbf ucuz. Bununla düşe kalka öğrenirim. Honda eğitiminde de cbf vardı, alıştım da aslında kullanmaya.
-
19 Haziran 2017, 15:08
Valla amacım ve hayalim 660 tenere, her ne kadar piyasadan sıfırı kalkmış olsa da. Boyuma posuma ruhuma en yakın hissettiğim alet bu. O yüzden vitesliyle başlıyorum. Ayrıca bu sene olmasa da seneye her gün git-gel 70 km Kurtköy-Kavacık yapacağım. Xmax tarzı scooter'lar çok pahalı, 1 sene kullanıp satmak için. Cbf ucuz. Bununla düşe kalka öğrenirim. Honda eğitiminde de cbf vardı, alıştım da aslında kullanmaya.
Aklın yolu bir desene, benim de benzeri model ilanlarında gezinme durumum var. İlerleyeceğin yol bu ise zaten vitesli ile başlaman en iyisi. Motoru aldığında haber ver, bir yerde rotaları kesiştirelim.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
19 Haziran 2017, 15:11
hknzrdm adlı üyeden alıntı
Aklın yolu bir desene, benim de benzeri model ilanlarında gezinme durumum var. İlerleyeceğin yol bu ise zaten vitesli ile başlaman en iyisi. Motoru aldığında haber ver, bir yerde rotaları kesiştirelim.
İnşallah, ama bu sene benim için eğitim senesi olacak. Seneye mutlaka istiyorum ama.
-
19 Haziran 2017, 15:13
İnşallah, ama bu sene benim için eğitim senesi olacak. Seneye mutlaka istiyorum ama.
Ben de öyle diyordum, 3 ay sonrasında Antalya yollarında buldum kendimi.
-
19 Haziran 2017, 15:37
hayırlı olsun kazasız belasız sürün inşallah
-
19 Haziran 2017, 16:05
Hayırlı olsun. Bende 2 yıl önce 40 yaşında başlamıştım. Çevremde çok arkadaşım aynı yaşlarda motorcu oldu. Bu trafik devam ederse herkes motora dönecek gibi görünüyor.
-
19 Haziran 2017, 16:11
Hoşgeldiniz Hakan bey.Tekeriniz daima düz bassın. İyi forumlar dileğiyle. Gördüğümüz üzere İstanbul'da hırsızlık çok arttı, umarım kapalı koruyacak bir yeriniz vardır. Dikkat edin! Sağlıcakla...
-
19 Haziran 2017, 16:32
40'ından sonra motora başlayanlar kulübüne hoşgeldiniz. 40lı yaşlara gelince genellikle bir aksiyon olur, doğa sporları, kampçılık, avcılık gibi rahatı bozan aktivitelere yönelim başlar. Çocuk varsa 10 yaşını geçmiştir, dolayısıyla aile arabası kavramından rahatsız olunur ilk fırsatta araba değiştirilir SUV veya minivan alınır. Motosiklet fena sarar, 1 yıl sonra cc büyütülür.
-
19 Haziran 2017, 16:40
Selam hoşgeldin yaşlı motorcu
78 doğumluyum yaşıtımsın sanırım. Yorumlara filan bakınca bize de artık yaşlı muamelesi yapıldığı çok açık ;)
Vay bee hey gidi günler diyorum..
-
19 Haziran 2017, 21:05
Çocukken arka koltukta oturup geçen her motorun arkasından kaybolana kadar bakarsın
''off be şuna bak baba''dersin
Büyüyünce direksiyona geçer, kapalı trafikte yan koltukta oturan hanıma yanınızdan geçen motoru gösterirsin ve
''off be şuna bak hanım''dersin.
Sonra bi cesaret yılların özlemine kavuşursun
Geçkin motorcular kulubüne hoşgeldin)
-
19 Haziran 2017, 21:36
Kendimi yaşlı sanıyordum.
42 devirdim,motosikin kontrolünü elime alalı 30 seneye yaklaşmakta.
Ama ben hala genç ve acemi hissediyorum kendimi.
Yada avutuyorum bilemedim.
Gençlere göre avantajınız can güvenliği bakımından fazla bence.
Hayırlı olsun hakkınızda.
-
19 Haziran 2017, 21:56
DKN adlı üyeden alıntı
50 de olur 60 da.. motosikletin yaşı olmaz. Sadece 70 ve uzeri kendine yakistirip binecek motor bulamayabilir.. o kadar..
Aksaray'da "Zincirli" namlı biri var. Adını bilmiyorum lakabı o. Sanırım yaşı 70 vardır. Sokakta görseniz sakalına filan bakıp hacı amca dersiniz. BMW F800 vardı sanırım altında. Daha büyüğüde olabilir.
hakansamsa Hayırlı olsun.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)