Herkese merhaba, tekrar üye olup olmamak konusunda çok ''kararsız'' kaldım. İnceyi görenler beni hatırlamıştır zaten. Neyse velhasıl zaten her gün okumaya devam ediyorum tribe girmeye gerek yok deyip, üye oldum. Selam olsun.
Herkese merhaba, tekrar üye olup olmamak konusunda çok ''kararsız'' kaldım. İnceyi görenler beni hatırlamıştır zaten. Neyse velhasıl zaten her gün okumaya devam ediyorum tribe girmeye gerek yok deyip, üye oldum. Selam olsun.
Tekrardan hoşgeldin o zaman
Karar, hic bu kadar ideolojik olmamisti.
Resmen, fenomenik fraksiyon yarattin.
Hosgeldin ;)
Hoşbuldum. Meğer fraksiyon'un tam olarak ne demek olduğunu bilmiyormuşum. Artı bilgiyle başladık, böyle gitsin
Bu arada benim ''kararsız'' nickli arkadaş olduğum sonucu çıkmış gibi geldi sanki bana. Yarattın dediğiniz için. Eğer öyleyse, ben kararsız değilim :D Ben 15 Temmuz Kararsız gazilerinden biriyim.
Kararsız kod adlı arkadaşın foruma sızıp, bilfiil tüm başlıkları ve forum kalitesini yerle bir edişine karşı çıkan ulu önder ''şu an adını hatırlayamadığım'' arkadaşın ilk ve son destekçisi idim. Ve yanılmıyorsam dakikasına kalmadı tez kellemi vurdurdular. Ardımda beni savunan yiğitler bıraktım gözleri yaşlı. Ama anka kuşu gibi küllerimden doğdum.
Hos geldin. Seref verdin.
Kararsizin askerleriyiz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)