Merhabalar ben istanbuldan Bodo daha önce motor tecrübem yok ama çok yakın bi zamanda yamaha r6 alıcam yenilerden lütfen bana yardımcı olabilcek deneyimli arkadaşlar msnden ulaşsın şimdiden teşekkür ederim
b-o-d-o@hotmail.com
Merhabalar ben istanbuldan Bodo daha önce motor tecrübem yok ama çok yakın bi zamanda yamaha r6 alıcam yenilerden lütfen bana yardımcı olabilcek deneyimli arkadaşlar msnden ulaşsın şimdiden teşekkür ederim
b-o-d-o@hotmail.com
tecrüben yok ve r6 almayı düşünüyosun. şimdiden hayırlı olsun diyelim ozaman
hoşgeldin
aramıza hoşgeldin
tecrübesi olmayan biri için r6 iyi bir tercih değil gibi...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Millet dalga geçiyo galiba bizimle, baksanıza forumun yeni trendi oldu "Yeni başlıyacağım ama süper sport istiyorum"
Bodo; buradaki aklı selim kimse sana SS makinalar için tavsiyede bulunmaz. Ama dersenki ben illa da alacağım, al hayrını gör tepe tepe kullan
hoşgeldin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
hoşgeldin
bence r1 alsan daha iyi olur r6 iki gün sonra sıkar seni
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ben de uzun zamandır kullanıyorum.harleyi satıp 50 cc.moped alacam.
Bu arada hoş geldin arkadaşım.
hayırlı olsun aman pardon hoşgeldin
Yeni yine yeniden
hoşgeldin!!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin alacağın motorla çalışma yapacağın sahayı burada bize söylersen biz yolumuzu çeviririz bi süre iyi olur.
600 lük makinayi naapcan , almisken söyle büyük bisey olsun...1000 cc yada 1200 cc en güzeli...Hem manitalar büyük motoru olana daha cok "veriyo", pardon "bakiyo" diycektim dilim sürctü....Koruma malzemelerinede para verme.....yaziktir günahtir.....Millet sana acemi gözüyle bakar sonra nemelazim...
Allahim sabir ver bana cildiriciiiiiiimmmm simdi.....
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aramıza hoş geldin
Kalıcı ve aktif olman dileğiyle
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
hoşgeldin bu arada sen bu tecrübesiz halinle r6 al söz eczane masrafların benden( gazlı bez alçı boyunluk oksijenli su. tekerlekli sandalye flaster elastik mandaj ve bol miktarda agrı kesici kas gevşetici en çok bu agrı kesiciye ihtiyacın olcak ) arkadaşım böyle yazdıgım için bana kızma .. bak biraz forumu takip et senin gibi tecrübem yok 600rr alcam 600f alcam r6 alcam diyenler var onlara nasıl açıklama yaptık bak.. neyse tekrar hoşgeldin inşallah kalıcı olursun ve aradıgını bulursun ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)