Meraba Arkadaslar,
Ben Istanbuldan Noyan diye baslamak isterdim konuya fakat, Universite okuyacagim diye Ankaraya geldim simdi istanbul-Ankara ortak yapimi olmus olduk, scuba diving yaptiktan sonra hayatin kisa oldugunu dusundugum icin simdilerde motor sporlarina merak sardim hayalim hayabusa almak , kisaca herzaman en extreme olan ilgimi cekiyor. Sanirim Muhendiz olmamdan ileri geliyor, Bilgisayar muhendisliginin sikici olmasida etkili sosyallesme istegi adrenaline duyulan aclik.
Belkide genclikten gelen bir ispat duygusu bendeki, cocukken hic bisikletim olmadi hep su evde oturan cocuklardan oldum, hep bana bisi olmasindan korkuldu belkide tek cocuk olmamdan universite tercihimi yaparken istanbul disinda okuyamiycagimi solediler sif ole solediler diye geldim ankaraya, tek basina kalman gerek sen insanlarla gecinemiyorsun dediler 4 kisilik odada kaliyorum. Scuba diving yapamazsin dediler yapicam dedim Ve hep sen dengesizsin dediler motorsiklet kullanma istegimin nedeni budur belki bilemiyorum.
Sizde goruslerinizi paylasin arkadaslar. Hayabusa hayalim icin napabilirim, oncesinde nasil bir egitim gereklidir nerden alinabilinir. Hem tanitim hem soru cevap olsun benimki Tabe siz de sorun soru, benim gibi baskalari da vardir eminim. Son olarak zincirlerden baska kaybedecek bisiyimiz yoktu demek istiyorum. Umarim hepiniz mutlu olursunuz arkadaslar dogru bildiginiz yolda yuruyun.